Evaeva jsem si k tomu ted dala ten rozhovor s hrebejkem na dvtv a to je teda utrpeni
Televize
baltik seš odvážná! O čem mluvil?
Evaeva jak to kritici nepochopili a je to cele feministicke a satiricke
baltik Já to teda nesleduju, ale moje bublina na FB se domnívá, že jde o crazy komedii. ![]()
Ten rozhovor s Hřebejkem jsem viděla (do té doby jsem o seriálu ani neslyšela) a byl tam teda pěkně načuřenej, nikdo mu nerozumí! Taky tam mluvil o tom, že je třeba to vidět celé, takže možná je to přece jen groteska.
Já viděla jen 1.díl a poslední. Nemyslím, že by to ty dva prostřední vylepšily. Vždyť to je jak náhodně sestříhané z několika seriálů různých žánrů, jen protagonisté jsou náhodou stejní.
Garfie Hřebejk mne šokoval, jak prskal, sprostě nadával a kopal nožičkama onehdy na tvitteru.
Sweet Potato no ano, jakoby ruzne postavy hraly v ruznych zanrech a pak to smichali
Sweet Potato To je ten odkaz, co jsi sem onehdá dávala? Mě tím taky dost zaskočil, myslím, že těžce nese ten propad z "hvězdného režiséra" na prostě jen režiséra.
baltik ja jsem to vubec nepochopila, ale nezabranilo mi to sjet vsechny 4 dily:)) Nepobrala jsem to, formu, zamer, vyzneni, nic jsem nepochopila. A bavilo me to jen proto, ze jsem porad cekala na moment prozreni.
Já jsem "zbindžovala" těch Pět let (seriál jen na iVysílání) a to se mi líbilo teda moc hodně, je to takový... současný, svěží, ti lidi tam mluví, jak se mluví. A není to nijak prvoplánový nebo jednoznačný. Pozadí událostí si ušetřím, to se nelíbilo nikomu napříč bublinama ![]()
Aranel pet let je super, jeste mi zbyva par dilu:) Zrovna ctu rozhovor se scenaristkou, je ji 25 a bude asi dost talentovana. Celkem bych si precetla i nejake jeji povidky a jsem zvedava na jeji knizni debut i film.
Aranel taky to mám v plánu, díky za pozitivní recenzi.
Sledujete někdo House of Dragons?
Garfie Hřebejk mne šokoval, jak prskal, sprostě nadával a kopal nožičkama onehdy na tvitteru.
Já to jeho veledílo neznám, ale řekla bych, že by se měl doučit cizí termity, když chce veřejně poštěkávat. "Panflety"! ![]()
LadyMary jasně![]()
Vilemina A co na to říkáš? ![]()
LadyMary no, proti GoT spíš konverzačka, ale má to svý momenty, pořád takovej klid před bouří(knihu mám, ale necetla jsem zatím, nechtěla jsem být ovlivněna).
Vilemina Je to takové komornější, ale baví mě to moc. A Matt Smith jako Daemon je naprosto skvělý!
LadyMary Daemon je můj favorit![]()
Škoda, že už bude poslední díl série!
Sledujete někdo House of Dragons?
Mně se to vůbec nelíbí, nuda a hrozní herci, nesympatičtí, nikoho jsem si neoblíbila. Koukat na Matta Smitha mi vyloženě nedělá dobře. Za mě naprosto zbytečný seriál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)