notna Mně se líbily: The Serpent, Unbelievable, Trapped, Sorjonen, Kaštánek, Marcella (ne poslední série), polská Bažina obě série, Znaki... nic z toho ale nespňuje jeden díl/jeden případ, to mi přijde, že se teď točí málo.
Televize
Ava Díky za tipy.
Ava Gillian je tam parádní.
Zacala jsem na artu/ivysilani sledovat dansky serial Vykrik bez ozveny. Zatim prvni dil, je to o pubertacce, ktera obvini nevlastniho otce z tyrani, patrne se bude odkryvat, kde je pravda. Tak kdyby nekoho zajimalo.
Pouštím si ty Stíny v mlze. Celkem se to dá. Ovšem kostýmy Špalkové to je opravdu hrůza! Ta kostymerka ji snad musela nenávidět. Ale že to nikdo jiný neviděl? Přitom ostatní jsou tam oblečení příčetně. A z Vyoralka udělali docela pohledného chlapa. Dřív se mi hodně nelíbil. Tady ok.
notna Mne se v tom Špalková jako vedoucí tymu vůbec nelíbila.
Mně teda přišlo, že to Špalkové poprvé sluší, měla pěkně udělaný vlasy a konečně nehrála nějakou šmudlu nebo magorku. A to její dcera je moc hezká a hrala velmi přirozeně, roztomile. Ale seriál teda podle mě hodně slabej. Koukala jsem jenom kvůli té lince s Hanušem.
Ava Mně naopak ta linka s Hanušem nebaví. Ale on je teda skvělej.
Dnes na ČT 2 budou Neúplatní ![]()
Konečně zítra čtvrtá řada Stranger Things!
A taky mám rozkoukaného Sluhu národa, a ten mě velmi baví
Konečně! A snad už od půlnoci
! V neděli dám asi maraton!
dzizisketa já už se těším!! Teď jsem byla marod a sjela jsem znova všechny 3 řady
Jo, Sluha národa je dobrej![]()
Konecne jsem videla Atentat, kdyz je dnes to velke vyroci. Silny zazitek.
dzizisketatak jsem to sjela na jeden zátah a za mě hodně dobrý! má to spád, super hudba (mého mládí)
a moji oblíbenci :-)
Jos to je úžasný film (taky se mi líbí Strachova Operace Silver A)
Dnes ve 14:05 na ČT2 Sváteční vyjížďka.

luciole Děkuji za tip na příjemný film.
Já blbec jsem koukala na Bouraka, dala jsem tomu hodinu. Asi proto, že Trojanove. Jak mohli něco tak blbyho natočit. Zbytecnej film.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)