Dneska jsem potkala paní ve zvláštním tričku. Vzadu měla za krkem zvenku cedulku s velikostí, tak jsem si napřed pomyslela, že má omylem triko naruby. Jenže vepředu měla normálně potisk, ten tak nějak na rubu nebývá. Nějaký módní trend?
Pravé české i světové peklo
já jsem dnes viděla z auta paní, o které jsem přesvědčená, že na sobě měla: bílé punčochy, na nich navlečené bílé ponožky s nějakým barevným vzorem, na tom myslím baleríny, bílé šaty, bílý svetr a batoh. bylo jí tak 40. nevím, jestli jsem třeba neměla vlčí mlhu ![]()
Bílá paní?
některé značky mívají zvenku za krkem cedulku s logem. jestli i s velikostí? Třeba zhubla a mápotřebu tu sdělit světu.
To nebylo logo, žádnou značku jsem nezaregistrovala, i když jsem stála hned za ní. Byla to ta úplně běžná cedulka, co bývá normálně uvnitř. I švy mi připadaly, že jsou z rubu. Ale pak ten předek byl normální.
Tak třeba byl ten obrázek oboustranný a paní si oblékla tričko naopak. Nebo byl přední díl našít obráceně a paní to vzala za módní trend. ![]()
Parkrat jsem.nekde videla tricka, u kterych byl obrazek z rubove strany a na lic jen prosvital. Mozna to nepochopila.
Netušila jsem, že něco takovýho existuje. To bych asi taky nepochopila ![]()
Včera jsem potkala slečnu, která nezvládla práci s tvářenkou. Blondýna a v podstatě celé tváře od očí k uším až k nosu a až skoro ke koutku úst měla pokrytou silnou vrstvou hnědé tvářenky (nebo to byl bronzer?) no na první pohled všechno děsně špatně ![]()
třeba to byl "no mirror makeup challenge" ![]()
Nejspíš
protože to nemohla nevidět, kdyby se podívala do zrcadla..
Nebo sla na foceni, hrozne moc barvy pozerou svetla..
No..šla vycházkovou chůzí v centru, s přítelem a myslím, že cizinka, ale možný je všechno.. :) mně to přišlo spíš 'omylem' než že by to byl záměr, ale tak je to jenom dojmologie :)
To bez dodatecneho infa ale nevim :-D Ja si jen vzdycky vzpomenu, jak vypravela moje lektorka liceni, ktera zaroven i modelkuje, ze se licila nekde na benzince pred focenim a chlapi si pak mysleli, ze se jde prodavat, protoze samozrejme na bezne noseni fotomakeup neni. No, ale na kazde lokaci zas neni moznost se nalicit, no :-D
Chápu
tak snad jí nekřivdim (ale asi ne - bylo to fakt hnědý a moc )
Som v čakárni. Sedí tu pani ktorá sa asi nemá kde vyrozprávať. Ja také tipy už poznám takže sa už nenechám chytiť do pasce. Ale mladý chalan vedľa mňa sa nechal. Za 5 minút už si vypočul ktorý syn koľko zarába, ze jeho priateľka ma syna určite s iným a nechce dať dieťaťu urobiť testy, ze podla znamenia sa jej dcére veľmi v láske dariť nebude....dala som si sluchátka,počúvať sa to nedá. Ale to sa ľudia nehanbia toto rozprávať na verejnosti. Nieje jej to blbé? ![]()
Evidentně není. Sluchátka sundat a nejzajímavější histoky zaznamenat, ať máme co rozpitvat.![]()
jooo ukecany lidi v cekarne je sila.Pred x lety se na mne vcekarne prilepila taky takova a vykladala mi jak jeji sestra ma strasnyho sefa a nakonec se ukazalo,ze jeji sestra je sekretarkou meho otce tudiz ten sef byl on.![]()
To ji asi sestra podekovala.![]()
stat se to me, tak pani uklidnim, ze ma pravdu, protoze muj otec musel byt priserny sef.
pritom ho mam rada a vychazime spolu dobre. a mam ted kolegu, co ma podobne manyry a navic jsem zjistila, ze casem by mi mozna sefoval. no to bych fakt nedala...
ale jo,ono to i bylo vtipny,protoze uz to zacinalo vychazet v prubehu hovoru a pani zacla koktat a cervenat se.My se doma taky pobavili(otec ji fakt zato nevyhodil),ale pisu to jako ponauceni,ze nikdy clovek nevi komu co vyklada i kdyz si mysli,ze je uplne cizi a co vede lidi vypravet v cekarne u doktora nekomu cizimu o nekom uplne cizim,nechapu.![]()
A otce bych za sefa taky nechtela i jako s otcem je to obcas narocny.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)