Pravé české i světové peklo
Luna jakože János Bán? No von nevypadá nijak zle, a imho je to takovej tech chlápek, co čím starší, tím lepší
Ounz presne, bylo obdobi, kdy mi prisel jako fakt uplne 100% muj typ, odhadem mezi jeho 45-50 let
A jo, vubec mi to neni trapny, proste se mi fakt libi Otik
Ani dnes to s nim neni spatny.![]()
Luna no, každej má svůj idol ![]()
tv ale záchod je určitě vrchol. Nemyslím, že by ho něco překonalo...možná jen riflové zadky na tom záchodě.
možná jo![]()

Magráta  Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ![]()
Ounz ad sluchátka
koupim si takový, jako měl Otík!
Mám je od synka - mohu poskytnout adresu obchodu:)
Magráta 2671 -to se mi libi!
to je snad horsi nez ten vytvor.![]()
Ounz Dobrý pomer cena/výkon sú Sennheiser alebo AkG. Ak by si chcela niečo lepšie tak značka Shure, skúšala som a sú ppc. Ale cena tak 300€ vyššie. (u Shure)
Korsičanka paktofonika děkuju oběma ![]()
Ounz Tu cenu som trochu prestrelila tak to opravím.
Ja používam väčšinou už len over ear sluchátka, už som asi stará a in ear mi vadia.
paktofonika no já mám inear a dost drahy byly a nepoužívam je, páč v nich chrastí.. sem husa, že sem je neposlala rovnou zpátky, teď už je pozdě..a jinak hudbu poslouchám spíš v autě, s tímhle sem si dělala spíš legrácky, že aby člověk neslyšel to okolo, otík dostal takový ty pracovní, co maj třeba chlápci co makaj se sbíječkou..ale jak si o tom začla, ještě to zvážím, není to blbej nápad.
Zarinya přesně to jsem si taky říkala
Ounz No Otikove sluchátka by neboli príliš dobre na bežné nosenie
Mam v tejto veľkosti jedny k PC a po dlhšej dobe už sú celkom cítiť, volia ma uši a tak. U inear to nieje taky problém, hlavne aby pekne sedeli v uchu ale u over ear je problém že aj keď ti sedia a nepadajú ale po dlhšej dobe môžu tlačiť. To by si musela v obchode poschodová tak pol dňa. Určite by som nekupovala Marshall, Beats a podobné predražené somariny.
paktofonika dík, mě by to asi tlačilo i v kontextu s brejlema možná ![]()
Ounz Ja nosím okuliare a over ear a v pohode len musíš hľadať tie správne ale in ear je jednoduchšia voľba. ![]()
paktofonika ok dík ![]()
Magráta Fujtajbl. Mně se tedy umělé nehty eklujou tak nějak všeobecně, s tímto tvarem obzvlášť. Ten zadek je "bonus".
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)