Chobotnice mám ráda, tak jsem se nechala nakonec nachytat. Tak pěkně děkuju ![]()
Asi se mi bude zdát, jak pazoury s malými pacičkami na nehtíkách tvoří perdelový dort ...
Chobotnice mám ráda, tak jsem se nechala nakonec nachytat. Tak pěkně děkuju ![]()
Asi se mi bude zdát, jak pazoury s malými pacičkami na nehtíkách tvoří perdelový dort ...
Samantha Tak pomocná ruka při výrobě se vždycky hodí, ne? ![]()
Potrefenáhusa Na druhou stranu znám pár takových, co od 30 (doplň lubovolné číslo) s gustem a hlasitě nacvičují skok do rakve, takovým by takový dort patřil.
jj, to je moje babicka. Kdyz jsem se narodila, dala pro me moji matce nausnicky, prstynek a retizek k narozeni, 15. a 18. narozeninam, protoze “to uz ona bude daaaavno po smrti”. No, je tady furt :D doufam, ze tady bude do mejch 40, at spolu oslavime kulatiny (babicka 100)
Právě jsem našla asi nejpekelnější domácí nápis ever
Kam se hrabe nějaký home sweet home.
Z tohoto článku.

Hele, ale ta postel... ta by se mi líbila.
Ten jídelní stůl nebo konferenční stolek, to už asi ne, to bych měla věčně otlučený kolena, ale ta postel ![]()
To je skvěle ujeté, takové až schizofrenní, ty druhotně osazené stoleté trámy, LOL! ![]()
dzizisketa Nejvtipnější je ten trám na konci kuchyňský linky.
Z Havířova mám jednu "známou", nečekala bych nic jinýho...
Mutziputzi Ty tvořivé večery pro ženy taky mluví za vše ![]()
Pinot Noir Ten kraj je prostě nehostinnej no, neuděláš nic![]()
coralline asi je to do priznani, ale ja mam na prkynku logo ministerstva kouzel s napisem vstup
a na vypinaci mam lumos a nox![]()
![]()
razorblade ![]()
![]()
uka!!!!!
Ale neobouváš návštěvy do papučí barev příslušných kolejí, že ne? ![]()
Trámy v paneláku.. jak pěst na voko. ![]()
Na to by musela mít razorblade i ten klobouk, ne?
Potrefenáhusa ted koukam na tu fotku, ze vytahla prach, kterej okem nevidim
obe samolepky se daj koupit asi za libru na ebay...

Co my víme .... ![]()
razorblade Ale to je trochu jinej level, tohleto
nálepka je velice sugestivní., vsadím se, že návštěvy mají aspoň nepatrné cukání...
Isca ke mne navstevy nechodej :) takze si svy podivinstvi nechavam pro sebe... no... ted uz ne teda :D
coralline chalupa v panelaku je nic proti gotickemu hrad v panelaku!
(spatreno na vlastni oci)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.