VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline naja
1103 příspěvků moje polička 04. října 2014 18:38

Muž přepíná televizi a na Nově vaří Halina Pawlovská, už jsem jí dlouho neviděla, ale tý je teda kus, sotva leze a funí. A ještě vaří

No teď koukám, na ČT vaří Kluci v akci, na Nově Halina a na Primě nějaká Karolína, no ty se snad zjančili, ne? Ještě Hruška a je vymalováno. Pak má člověk hubnout, když to žrádlo na něj útočí ze všech stran, jdu si číst.

Offline wendulka admin
16622 příspěvků moje polička 05. října 2014 19:52

Točí sice dobré a zábavné filmy, ale upřímně jsem radši, když za tou kamerou jenom stojí, než když leze před ní. Dodnes nechápu, co na něm Diane Keaton viděla.

Offline Barbarella
207 příspěvků moje polička 05. října 2014 20:26
Reakce na naja:

Muž přepíná televizi a na Nově vaří Halina Pawlovská, už jsem jí dlouho neviděla, ale tý je teda kus, sotva leze a funí. A ještě vaří

No teď koukám, na ČT vaří Kluci v akci, na Nově Halina a na Primě nějaká Karolína, no ty se snad zjančili, ne? Ještě Hruška a je vymalováno. Pak má člověk hubnout, když to žrádlo na něj útočí ze všech stran, jdu si číst.

To je úplně už trapný, kolik je pořadů o vaření, fakt...

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 07. října 2014 16:01

Heidi Janků zpívala Šmejdovi jako Marilyn Kennedymu   Výstižný je komentář z diskuse: "Jaky prezient, takova Marilyn..... :("

Odvážně jsem klikla i na to video, ale vydržela jsem jen dvě vteřiny...

Offline Nahema
21 příspěvků moje polička 07. října 2014 17:31
Reakce na unseen:

Heidi Janků zpívala Šmejdovi jako Marilyn Kennedymu   Výstižný je komentář z diskuse: "Jaky prezient, takova Marilyn..... :("

Odvážně jsem klikla i na to video, ale vydržela jsem jen dvě vteřiny...

Hilfe,hilfe.....proč jsem to rozklikla?

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. října 2014 21:22

Pomooooooooc!!!

Offline evik77
757 příspěvků moje polička 07. října 2014 22:17
Reakce na naja:

Brrr. Nikdy se mi nelíbil. 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 07. října 2014 22:27
Reakce na evik77:

Ale tak snad ze začátku...dejme tomu. Už tady proběhl, vím, že je otřesný, ale když to na mě při brouzdání netem vyskočilo, byla jsem stejně v šoku. Kynutý knedlík.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 12:18

Tak se mi zdá, že už ani Juliette Binoche není, co bejvala... nějak se už nepodobá sama sobě

Offline Magnolie1
127 příspěvků moje polička 08. října 2014 12:36
Reakce na barbucha:

No nazdar! Tady bych ji vůbec nepoznala.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 13:48
Reakce na Magnolie1:

Jako na padesátku dobrý... ale obávám se, že chirurgovi poněkud ujel skalpel

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 08. října 2014 14:19
Reakce na barbucha:

Řekla bych, že spíš fotografovi ujel foťák. Blbá, vyloženě nepovedená a deformující fotka  (takže jsem se lekla, co jí je, že je tak vyhublá), přesvícení...

Tohle je o dost lepší - tohle je ona:

Offline Henri
136 příspěvků moje polička 08. října 2014 15:01
Reakce na domenica:

Tak tady uz je to krapet lepsi. Diky bohu, lekla jsem se. On je ale dost strasnej a deformujici hlavne ten "uces".

Offline Afrika
123 příspěvků moje polička 08. října 2014 15:09

Juliette tých pár kilečiek naviac strašne pristalo,  už sa mi nepáči, ďalšia vychrtlina.  V jej veku rapídny úbytok váhy tvári nepomôže.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 17:05
Reakce na domenica:

Já čekala že se ozveš  Ale stejně - hodně se změnila, fotka nefotka! Ty vlasy tomu nepřidaj, a hodně zhubla... ale prostě se mi zdá že si nějak není podobná - byla přece docela výrazně "svá"...

Offline domenica blogger
8017 příspěvků moje polička 08. října 2014 17:10
Reakce na barbucha:

No jo, no.  Je fakt, že je pohublá jako snad nikdy. U ní pět kilo sem nebo tam, to bylo běžné, je malá, hned je to vidět, ale teď je to těch kil dole asi víc... nebo tím, jak to v tom vyšším věku je jiný... 

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 08. října 2014 17:24
Reakce na domenica:

V tom "vyšším věku" už musíš vysloveně hladovět, abys vypadala takhle (při normální figuře, kterou předtím měla). I proto možná vypadá skoro nezdravě... Ale je to škoda - já už bych ji jako Binoche neangažovala, ta osobnost je pryč.

Mně to leze na nervy. Přece nikdo nemůže očekávat, že tady budou lítat samý Makropulos! Sec mazec! Že si ty tetiny nedaj pokoj... většinou jim to ani moc v kariéře nepomůže 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 08. října 2014 19:33
Reakce na barbucha:

Já bych Julču na těch fotkách také nepoznala, úplně jiná ženská. Pěkná, to ano, ale není to ona.

Offline foxy
88 příspěvků moje polička 08. října 2014 21:15

No te pic, ta ma ranu! A to byvala tak netuctove krasna. Skoda, tady jsem se ji lekla. Neni treba nemocna?

Offline derad
40 příspěvků moje polička 10. října 2014 19:36

čau holky