Uaaaaa, zenske, co blbnete?
VIP zjevy
Jejda!

Uff, tady v tom Hollywoodu je ale hic!

ty slipy jsou horší, než kdyby byl takhle rozvalenej nahej
Vám se nezdá sexy?! 

A teď jsem si uvědomila, Ferrell ani není originální, pokud jde o film, podívej na tohohle britského fešáka o 11 let dřív, to je materiál:
__FullMonty(1).jpg)
To je ale z filmu Do naha! (resp. reklama na promítání) - a tam mi ty zjevy nevadily, naopak tenhle medvídek byl docela roztomilej ![]()
To tvoje s Willem je ale taky plakát, proto jsem si vzpomněla na tenhle. I když máš pravdu, u Do naha! se člověk narozdíl od pobavil. Ale že bych Marka Addyho považovala za roztomilýho medvídka, to říct nemůžu.
No, mě vlastně nejvíc pobavilo, jak ho za fešáka pokládala ta jeho žena ![]()
K dnešní otázce na Super.cz, zda se slavným zpěvačkám daří bojovat s věkem opakovanými plastikami http://www.super.cz/288149-tyhle-slavne-zpevacky-bojuji-s-pribyvajicimi-lety-opakovanymi-plastikami-dari-se-jim-to.html . Ne, nemyslím si, že se to Amandě Lear daří a že by vypadala lépe, než v dobách své největší slávy. Chtělo by to, aby byl autor článku poněkud objektivnější a prošel VŠECHNY fotky zminěných dam a nepodával jen ty, na nichž jsou super vystajlované a které se mu hodí do krámu. Kuk.

Amanda vypadala vždycky jen jako hnusnej chlap
Zde vše kazí makeup. Čára místo obočí, koutky očí protažené do nenormálních špiček, blbě nanesený korektor pod očima a hlavně ta přetažená huba.
A co je na té Penelope?
Vidíte Antoniův hrudníček? Svaly nikde.
veru, taký chriašteľ, a teraz Banderas by dobre vyzeral v kostýme toreadora, býk by ho ani nezbadal
V reklamě na Orbit vypadá příšerně. Vyhublý a přestárlý.
Ještě jsem neviděla jedinou fotku, kde by se to nebohý dítě tvářilo jinak než takhle...
Aby taky ne, že jo? Čas od času se ukážou tyhle dva divný lidi a nutěj ji dělat divný věci. Třeba jít jen v krajce v zářijovej večer po ulici, kde pořád něco divně bliká, a pak trávit zbytek večera na přehlídce Givenchy... Už aby byla zpátky v bezpečí u chůvy a hraček.
(Upřímně, tohle už je pomalu na "těžší kalibr".)
A cipak to je bejby? To je ta Kim Kardasian?
To je krystalicky čistej trash! Voba dva. Z dítěte ovšem nevyroste nic jinýho...
U nás se jim poněkud blíží Darina s tím, ehm, Rytmusem.
Omyl, z dítěte vyroste ešte väčší trash následkom násobenia génov (tuším by nepomohlo, ani keby mali v priamej línii predkov 2 nositeľov Nobelovej ceny) a Darina a Riť-mus sa tak dlho hľadali, až sa našli, vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá alebo ako hovorili naši predkovia - aký išiel, takú našiel.
Z tebe by teta Kateřina měla radost ![]()
Veru, teta Kateřina bola studnicou ľudových porekadiel a múdrostí, v tom sme si podobné, len o mne ešte nikto nenapísal knihu. Zbožňujem Saturnina, hlavne knihu, film sa mi nepáčil až tak veľmi.
Jo...a její manžel Kanye Jsemhrdýnečtenářknih West, největší "jerk" na americký rapový scéně.
On říká Jsemhrdýnečtenářknih, já slyším Jsemúplnýdebil. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)