černá káva 17 a 14![]()
Čas vánoční...
černá káva mydeti nemame a taky uz mame stromecek ozdobeny.
Emerald To je fajn.![]()
Antje To je pěkné. ( Ja ještě nemam polevu na išlském a slepené linecké
. Letos mně to nejak nejde.
černá káva taky nejsem hotova, bracha mi udelal caru pres rozpocet.
nas tata jde na operaci 25. 1 a protoze bracha zustal sam s neteri, nesmi se pred ni mluvit o nemocech , mama by se pry neovladla...
Takze se zeptal kde jsme my a kdyz zjistil, ze budeme sami, pozval se k nam.
Sestra je urazena na nas vsechny, ta mi neporadi, me z cukrovi chutnaly vzdycky jen rohlicky , nevim jak s pecenim uspeju.
K tomu mi bracha doporucil udelat veprove rizky, no to ani nahodou.
3. 1. jdu na planovany zakrok do nemocnice, proto jsem chtela byt doma v klidu, tak nic, no.
Antje jakože kvůli tomu, že přijde i bratr, plánuješ extra péct? A proč proboha?
Antje tak snad udelej to, co delas kazdorocne kdyz jste sami, a basta.
Antje Prosim Tě se nestresuj. Hlavní je, že budete všichni spolu. ( My tu většinu Vánoc budeme strašit sami dva, tak ať se aspoň manžel naji , třeba bude mit dobrou náladu
)
Antje Zkus někde cukroví koupit a řekni od každého druhu jsem udělala jen trošku ať se neprejidame:-D:-D
Antje kolik let je neteři?
Udělala bych to, jak píše karja. Jestli po tobě bratr chce něco navíc, jako třeba ty řízky, poprosila bych ho na oplátku o něco, s čím ti může pomoci on.
Antje Víš možná jdou k vám, protože je to u vás prostě fakt lepší, řeči nereci babičky. Já být s holkama sama, tak se asi taky nacpu tam, kde bych to tak viděla pro holky nejlepší, pozvání nepozvání. Možná to ber tahle, že jste prostě super a bratrovi dej asertivně nějaký úkoly;-)
Antje Prosím tě, nenech se uštvat. ![]()
SunEclipse stejne jsem se to chtela naucit a kdyz tady pisete tak me to laka.
Je mi blbe porad si vsechno brat od pani Sambove, tu vyuzivaji vsichni a nasi to neji, maminka by pekla kvuli nam.
Bracha- to moc nechci psat. On je strasne nestastnej ,chce neteri vsechno vynahradit , ja chapu ze ji chce chranit ,ale je to nejak spatne.
Proste mi poslal seznam cukrovi co ma rada, k obleceni ze muzu koupit nejakou hracku a ja vubec nevim jakou a mam jen knizky a obleceni.
Evaeva ted na podzim ji bylo osm. Ona je na jednu stranu chudak, sourozence nema, on doma je porad se sluchatkem v uchu, porad pracuje a prevazi ji z krouzku na krouzek, jen co ja si pamatuju anglctina, keramika, nejaky tancovani, ve vikend kone( ma 2 ) a tenis, chodi i do krouzku astronomie..
Po brachovi nemuzu nic chtit, on by ty rizky donesl odnekud z restaurace.
Antje
Tak upec třeba dva druhy vybrané, cukroví nikdo nezkazí, fakt ne. Navic jak se to rozfázuje, že třeba jeden den děláš těsto a druhej den peces, tak to tak ani nezabere casu. Jen je potřeba pořádně vážit a odměřovat.
Neteř měla v tomhle věku ráda lego friends a tuším od Schleich nějaké koně a staje.
Sweet Potato diky, mam radost, povedlo se mi a je to dobry!
Chtela bych jeste zkusit kokosove uly, mam jen orechove.
Zitra jeste neco poleju cokoladou, medvidkum dam na briska mandle a tak.
Ja snadi ty rizky udelam , z panenky. to mi neprijde tak...proti tradicim , jak je to libove maso![]()
Antje hele, když on ti posílá seznamy, tak bych mu taky poslala seznam: surovin, co ti má poslat třeba přes rohlik...
Antje A proč nechtěj kuřecí? To mi přijde docela v pohodě:-D
Karja dekuju, uz mam 8 druhu a mozna jeste udelam ty druhe uly.
Od Schleich ma vsechno, i staj, ale lego ji vubec nebavi. Deti od sestry lego miluji, holky maji rady i puzzle, ale ta od brachy vubec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)