Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Emerald
2628 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 17:59

černá káva 17 a 14

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 18:01

černá káva mydeti nemame a taky uz mame stromecek ozdobeny.

Offline černá káva
2035 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 18:32

Emerald To je fajn.

Offline černá káva
2035 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 18:35

Antje To je pěkné. ( Ja ještě nemam polevu na išlském a slepené linecké . Letos mně to nejak nejde.

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 18:48

černá káva taky nejsem hotova, bracha mi udelal caru pres rozpocet.

nas tata jde na operaci 25. 1 a protoze bracha zustal sam s neteri, nesmi se pred ni mluvit o nemocech , mama by se pry neovladla...

Takze se zeptal kde jsme my a kdyz zjistil,  ze budeme sami,  pozval se k nam.

Sestra je urazena na nas vsechny, ta  mi neporadi, me z cukrovi chutnaly vzdycky jen rohlicky , nevim jak  s pecenim uspeju.

K tomu mi bracha doporucil udelat veprove rizky, no to ani nahodou.

3. 1. jdu na planovany zakrok do nemocnice, proto jsem chtela byt doma v klidu, tak nic, no.

Offline SunEclipse
3305 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 19:09

Antje jakože kvůli tomu, že přijde i bratr, plánuješ extra péct?  A proč proboha?

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 19:20

Antje tak snad udelej to, co delas kazdorocne  kdyz jste sami, a basta. 

Offline černá káva
2035 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 19:35

Antje Prosim Tě se nestresuj. Hlavní je, že budete všichni spolu. ( My tu většinu Vánoc budeme strašit sami dva, tak ať se aspoň manžel naji , třeba bude mit dobrou náladu )

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 19:58

Antje Zkus někde cukroví koupit a řekni od každého druhu jsem udělala jen trošku ať se neprejidame:-D:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 20:26

Antje kolik let je neteři? 

Udělala bych to, jak píše karja. Jestli po tobě bratr chce něco navíc, jako třeba ty řízky, poprosila bych ho na oplátku o něco, s čím ti může pomoci on.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 20:42

Antje Víš možná jdou k vám, protože je to u vás prostě fakt lepší, řeči nereci babičky. Já být s holkama sama, tak se asi taky nacpu tam, kde bych to tak viděla pro holky nejlepší, pozvání nepozvání. Možná to ber tahle, že jste prostě super a bratrovi dej asertivně nějaký úkoly;-)

Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 20:48

Antje Prosím tě, nenech se uštvat.

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:02

SunEclipse stejne jsem se to chtela naucit a kdyz tady pisete tak me to laka.

Je mi blbe porad si vsechno brat od pani Sambove, tu vyuzivaji vsichni a nasi to neji, maminka by pekla kvuli nam.

Bracha- to  moc nechci psat. On je strasne nestastnej ,chce neteri vsechno vynahradit , ja chapu ze ji chce chranit ,ale je to nejak spatne.

Proste mi poslal seznam cukrovi co ma rada, k obleceni ze muzu koupit nejakou hracku a ja vubec nevim jakou a mam jen knizky a obleceni.

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:08

Evaeva ted na podzim ji bylo osm. Ona je na jednu stranu chudak, sourozence nema, on doma je porad se sluchatkem v uchu, porad pracuje a prevazi ji z krouzku na krouzek, jen co ja si pamatuju anglctina, keramika, nejaky tancovani, ve vikend kone( ma 2 )  a tenis, chodi i do krouzku astronomie..
Po brachovi nemuzu nic chtit,  on by ty rizky donesl odnekud z restaurace.

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:16

Antje Tak upec třeba dva druhy vybrané, cukroví nikdo nezkazí, fakt ne. Navic jak se to rozfázuje, že třeba jeden den děláš těsto a druhej den peces, tak to tak ani nezabere casu. Jen je potřeba pořádně vážit a odměřovat.

Neteř měla v tomhle věku ráda lego friends a tuším od Schleich nějaké koně a staje. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:16

Sweet Potato diky, mam radost, povedlo se mi a je to dobry!
Chtela bych jeste zkusit kokosove uly, mam  jen orechove.

Zitra jeste neco poleju cokoladou, medvidkum dam na briska mandle a tak.

Ja snadi  ty rizky udelam , z panenky. to mi neprijde tak...proti tradicim , jak je to libove maso

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:16

Antje hele, když on ti posílá seznamy, tak bych mu taky poslala seznam: surovin, co ti má poslat třeba přes rohlik...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:19
Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:19

Antje A proč nechtěj kuřecí? To mi přijde docela v pohodě:-D

Offline Antje
příspěvků moje polička 18. prosince 2022 21:22

Karja dekuju, uz mam 8 druhu a mozna jeste udelam ty druhe uly.

Od Schleich ma vsechno, i staj, ale lego ji vubec nebavi. Deti od sestry lego miluji, holky maji rady i puzzle, ale ta od brachy vubec.