dzizisketa Náhodou peknej ho mate, moc! Já letos čiste z rozmarilosti zatouzila po barevnejch svetylkach, jak jsme v novém, mám tu domácnost vyňuňanou a naklizenou, měla jsem pocit, ze by se to "sneslo" ... ale doma to neprošlo
Tak jsem aspoň stromek demonstrativně dozdobila bílým peřím ... abych dneska půlku toho sajrajtu sundavala, protože to bylo moc. No vzpomnela sem si na Catherinne , ne ze ne ![]()
Čas vánoční...
Máme nazdobeno! ![]()

U nas byl dneska na stedrem predveceru syn s rodinou (zitra budou doma a pak hned jezdi k druhym prarodicum, tak se to zavedlo uz pred par lety takhle). A vnoucek druhak dal rodicum obalku, na ni byl napsany dopis, ze byli hodni, jen by nekdy nemeli kricet na deti. A v te obalce byly penize, ktere si usetril.
Pinot Noir hustyyyy ![]()
Kokoska to je hezké ![]()
A mně je nějaké ladění úplně jedno, děti na náš malý umělý stromek navěsily co chtěly, takže mix barev a vlastních výtvorů + barevný a bílý světýlka. A máme 2 špice vedle sebe, protože ji chtěli dávat oba, fotky vás ušetřím ![]()
JankaM zrovna ty dvě špice bych ráda viděla ![]()
Kdo celou dobu zdobení stromku buzeroval děti, že ozdoby mají brát po jedné a nedělat s nimi blbosti? Ano já. A komu jedinýmu pak vypadla z ruky ozdoba a rozbila se? ![]()
Ignis ja!!!!![]()
Ignis já jim postavila stromek na koberec a děj se vůle boží. Ale za ty roky jsem těch pár ozdob rozbila taky já ![]()
Ignis to je normální.
Ale letos jsme nic nerozbily, jen muž přestřihl dvě vlákna světýlek. ![]()
Kluci letos taky zdobili a hrozně zodpovědně! Úplně jsem koukala. Pak teda začli blbnout s těmi řetězy, které už na stromek nedáváme, ale rozvěsili všechny korálkové hnězdy, anděly, rolničky a čokolády, skleněných ozdob se dobrovolně vzdali.
Vypadá to na ladění do červena, ale jsou tam různé barvy, akorát nejsou vidět. A je trochu nakřivo. ![]()

Pinot Noirkrásný je, hlavně, že se vešly ty hvězdy s drahokamy

continuity poprvé máme stromek v prostoru, vždycky byl u zdi nebo rovnou v rohu a je to rozdíl, vejde se fakt hodně ozdob. Dvojnásobek, překvapivě. ![]()
continuity to je možná lepší ta ozdoba ![]()
A sobíci jsou boží.
Evaeva no já jich mám pár na triku v průběhu let taky, i když poslední dobou ne zas tolik. Do teď ![]()
Pinot Noir my teda máme stromek u zdi a zezadu toho na něm taky moc není :)
Každý rok rozbiju nějakou ozdobu, ale spíš při odstrojování. No, jak říkávala moje babi, kdo nic nedělá, nic nezkazí.
Všem vám přeju krásné Vánoce, užijte si je v klidu se svými blízkými!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)