Kokoska my ho taky dnes zrušili. Hezký byl pořád, skoro neopadal ani při tom odstrojování, ale příští víkend tu nejsme a dál už bych ho mít nechtěla. Najednou tu máme tolik místa ![]()
Čas vánoční...
Evaeva my misto mame porad stejny, kvuli stromecku vzdycky vystehuju dvoumetrovy kavovnik do vedlejsi mistnosti, takze ted zase zaujal puvodni pozici. Vedle ma jen manzel neco jako telocvicnu a skladiste veci, ktere se zatim cele roky, co tu jsme, neodhodlal vyhodit.
Kokoskano jo, nás je tu hodně a hlavně máme hodně dveří, takže stromek stojí před okny vedle rohu, kde je vchod na balkón. Dvoumetrovou kytku bych mohla mít leda tak ve sklepě ![]()
milacka jsem tam na první pohled viděla pivo a nechápala tu nostalgii ![]()
Evaeva kdysi v panelaku, kdyz byly deti maly, meli jsme ho presne na stejnem miste :) A kytky skoro zadny, parapety nebyly, mista malo a vsude nabytek nebo dvere.
Kokoskamy v obýváku nemáme stěnu bez dveří a vchod na balkón je v zadním rohu, škoda, že není u kuchyně, tohle je trochu nešikovné. Parapety máme, ale mně skoro každá kytka chcípne. Než se narodily děti, tak jsem tu měla krásný velký zamioculcas. No musel jít ![]()
JankaM nebudete to mít příští rok s novým stromečkem jednoduchý ![]()
Jestli ještě někdo snesete další dávku betlémů, tak stíháte. Je tam krteček vylejzající z krtiny. A když se trefíte být v celou hodinu nahoře na vyhlídce, zahraje vám zvonkohra.

V pondělí jsem koupila první vánoční dárek (teda dva), letos rekord! ![]()
Garfie tak este aby si na ne do Vianoc nezabudla ![]()
Mrakoplas No to se může snadno stát! ![]()
Garfie k Vánocům co budou nebo byly? (jako že to můžou být ty budoucí mě napadlo teprve až po příspěvku Mrakoplas :)) )
moora No jasně že k těm co budou! ![]()
moora viktorka_od splavu Jako takhle...kdyby to byl první dárek k těm co byly, to by byl asi docela průpal. ![]()
Hele a jsem poslední, kdo ještě neodstrojil stromeček?
Mha Ne. Do konce ledna času dost ![]()
Mha u nás plná výzdoba!
Mha Chtěla jsem, ale někdo tady říkal, že když nestihneš do Tří králů, má vydržet do Hromnic. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)