"úchyláčik" ![]()
aby som objasnila kontext, boli sme upozornení, že si máme dávať pozor na detičky, lebo v okolí sa pohybuje úchyláčik...mienený bol dospelý človek.
"úchyláčik" ![]()
aby som objasnila kontext, boli sme upozornení, že si máme dávať pozor na detičky, lebo v okolí sa pohybuje úchyláčik...mienený bol dospelý človek.
slniecko Ňuňuňu, úchyláčik![]()
Ounz nolita Potrefenáhusa kdyz slysim nebo ctu dobrota, zarucene me napadne neco hodne nedobreho. To nikdo pricetny nepouzije.
Podezřelý, co? ![]()
Tohleto familierní, lidový vyjadřování ve mně nebudí obecně moc důvěru, stejně jako tykání: "objednej si ještě dnes..." Pokládaj svoje zákazníky za dětinský mentály?
barbucha velmi! ![]()
wendulka Pocasko? A nebyli na Itosce? To jednou pouzila znama a ja vubec nevedela, o cem mluvi!!!
slniecko uchyláček, jako vazne?
To je skoro stejne hrozne jako mrtvička...
Karja Ty jo, máš pravdu. Teď si uvědomuju, že i Itoška zazněla. Tak už jsem doma
.
Počásko? Tak tímhle patvarem mě rozčilujou moderátoři Frekvence 1 už hodně dlouho![]()
barbucha co v Itosce, ale NA Itosce!
To jsem radši přehlídla ![]()
barbucha aaaa to tykani taky nemusim....
jinx nejhorsi je to jako hashtag na insta u nejakeho jidla... fakt des
Gatita mrtvička...![]()
slniecko mrtvička je dobra, já tak říkám těm výpadkům u vaření, kdy se cloveku stane nejakej error (js jsem třeba letos nabarvila voskem tak krásný velikonoční vajíčka, jak už dlouho ne a pak mi došlo, že jsem je zapomnela předem uvařit ![]()
![]()
v bezinkovy stave o 2 kila min cukru (zůstaly v nákupní tašce), takže vylejt z láhvi a svařit znova atd...
Potrefenáhusa haha ![]()
Potrefenáhusa Hahahahahaha, tak ty vajicka jsou nejlepsi!!! Kolik jsi jich mela? Jezis to je fakt sranda:-D
Gatita moje kamaradka pouziva slovo rakovinka (mluvi obecne, ne o nekom konkretnim). Uz nekolikrat jsem premyslela, jestli to ma nejaky duvod. Ze se to treba boji to pojmenovat. Taky je mozne, ze to jen prejala v rodine.
Potrefenáhusa to sa už nevyfúkava? Veď toľko práce a potom bohapusto zožrať
...
Lamicka rakovinka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.