jestlipak víte, co je to "brdo"? na jedno brdo...
Čeština - chrám i tvrz
RoSa Ale jistěže, paprsek,listy, člunek, žakár nahoře. A víš co je brce?
Kan tak to teda netušim... ![]()
RoSa Rozporka. Buď je to ta na pověšení prasete při zabíjačce, nebo ten kus za koně, když se zapřahá do více spřežení. Brce.
KanTak to jsem nikdy neslyšela, dík.
Sweet Potato Ale je to výraz z vysočiny, jinde používají něco jiného, třeba kromholec.
KanNa to už kdem narazila.
Jauvajs. :D

Dnes na cestovním příkazu "cíl cesty - VE Štěchovice vyjasnění algorytmů"
Isca Hychykyry přece
Sweet Potato Jo, Cvičme v rytme. ![]()
Sweet Potato Aranel No vzhledem k tomu, že se jedná o řízení provozu vodní elektrárny, tak kvůli Pražandám a současné záplavové situaci doufám, že vyjasnili, co měli vyjasnit![]()
![]()
Polsko požádalo Bělorusko o zjištění totožnosti vraha polského vojáka, který 28. května v pohraniční obci Dubicze-Cerkiewne nožem do hrudi bodl polského vojáka hlídajícího státní hranici.
po dvou prispevcich ve vedlejsim vlakne musim: prosimvas spravne je to třpYtit se..
Já jsem si říkala, v jakém vlakne to je, co se může třpitit. Jídlo ne, kytky ne, děti ne, parfémy ne. Už to vím. Děkuji za obohacení, neboť bych to přehlédla.
Blesk:
Argentinského prezidenta Javiera Mileie doprovodila do Evropi jeho sestra Karina
Pisatel uvažoval přísně logicky - v celé větě není jediný ypsilon, tak proč by zrovna just u "Evropi" měla být výjimka![]()
Nevěřila jsem vlastním očím ![]()

continuity Au
continuity to je hodně hustý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)