V češtině je taky neurčitek ne?
Čeština - chrám i tvrz
Česky znám jenom "tvar neurčitý", jako jedno slovo ne. Ale možná záleží, jak to říkala která učitelka.
neurčitek taky znám, běžně
V tom případě nás naše češtinářka ochudila, protože mně se to slovo strašně líbí ![]()
no a nebo úplně trapnej infinitiv :-D
Ten samozřejmě znám, ale to je nuda ![]()
jsem u sousedů klikla na odkaz a teda neže bych od toho něco čekala, i tak mě docela vyděsilo jak strašným jazykem ta paní píše https://www.mamou-stylove.cz
viktorka_od splavu , hehe, mamca ma styl a je to punk! ![]()

a ta cestina je bozi...
"Celý život jsem věřila, že největší službu mi udělají vysušující přípravky s alkoholem a olejíčkům jsem se bránila jak čert kříže."
viktorka_od splavu Tak už ten název![]()
viktorka_od splavu Jsem si cetla nejakej clanek o tom, jak vypada jeji rano. Hele to chces i bez deti, po takovym ranu s dvouhodinovou vypravou musis mit styl i kdyz nechces..
Nevím, nad čím plakat dřív, zda nad těžce přetěžce šroubovanými větami, nesmyslně použitým podmiňovacím způsobem, či snad nad obsahovou stránkou, kdy nás pan hejtman od rozjímavosti křesťanských svátků přenese k padlým ve 2. světové válce a od nich k Facebooku?
Milí spoluobčané,
jsou za námi vánoční svátky, Štědrý den, Hod boží. Jsem přesvědčen, že všichni tyto svátky bereme jako ty nejkrásnější. Nejsou nejdůležitější, to jsou Velikonoce, ale jsou těmi, kdy se lidé spolu scházejí a sdělují si, jak se mají rádi. Nejsmutnější jsou to pro ty, kteří někoho ztratili, nebo se nemají s kým sejít. A proto do příštího roku bych vám přál, abyste ty příští Vánoce a celý příští rok neměli ani jeden den takový, že byste se neměli s kým sejít, že byste kolem sebe neměli přátele, svou rodinu.
Celý projev zde.
mandoška
albič
homáč
Kdo uhodne všechny 3, vyhrává týdenní pobyt v ozdravovně docenta Chocholouška.
coralline Mám tip na první a poslední. Prostřední ráda vzdám
Sweet Potato Tak sem s těma tipama, takhle to nikdo nevyhraje.
coralline Chtěla jsem dát šsnci někomu, kdo dá všechny tři![]()
Mandarinka a home office?
Sweet Potato Máš dva body
Trochu se snaž a třeba dáš i albič.
Albert?
coralline Stačí dva body aspoň na prodloužený víkend?
Mně by stačil víkend, jestli se Sweet Potato spokojí se zbytkem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)