Sweet Potato jaa a odporucam, uz som ho chvalila v blbych dotazech. Podla mna to cisti velmi dobre, aj ked hrbolatu dlazbu nemame.
Domáce spotrebiče
A ja by som zas potrebovala skusenost s robotickym mopom, ma niekto?
olivieraa Díky, a máš nějaký Kärcher?
Co je zas robotický mop?![]()
Sweet Potato robotický mop je to isté, čo robotický vysávač, akurát umýva na mokro.
Parný mop mám aj ja, včera sme to preberali v inom vlákne...asi sme to mali preberať tu (sypem si popol na hlavu, na to som to vlákno zakladala a sama to porušujem).
slniecko Ahá, tak ten jsem měla, Scooba se jmenoval. Moc se neosvědčil. Nebo jsem měla přehnaná očekávání. Říkali jsme si, když nemáme koberce, bude to lepší než pouhý vysavač. Měl zamést a vytřít, moc nezametl, něco málo si pod sebe nahrnul a zase různě nechával. Rohy neuměl. Vytíral velmi zlehka. Že by umyl zaschlý flek, to ani náhodou. Šmouhy od bláta zvládl, ale třeba zaschlé ukáplé pití ne. A furt něco chtěl. Nabít, vypláchnout, vyčistit kartáče (bleeee).
Sweet Potato a tak to si ma nepotesila :) ja som dufala, ze jeden den povysavam a dalsi pustim to utieranie namokro a budem mat ziarivu podlahu :) za chvilu budem mat novorodenca a batola a s tym je tazko doma nieco robit, ale normalne ked ti tam niekto nelozi tak je ten parny mop fakt sikovny. Mam Karcher sc 3, uplne staci.
olivieraa My jsme ho pořizovali skoro před deseti roky, třeba už jsou dneska taky chytřejší a šikovnější.
Ten parní tedy není náročný na obsluhu, říkáš? Aby čištění mopu netrvalo déle než vytření podlahy.;-)
olivieraa batoľa ti vytrie podlahu spoľahlivo, s tým by som si hlavu nelámala ![]()
Sweet Potato ja mám veľmi jednoduchý tyčový zelmer a na obsluhu je fakt easy. Zas ale neviem porovnať s Karcherom.
Sweet Potato obsluha uplne easy, zakliknes do seba hadicu a tyc, ako vysavac. Voda sa dolieva za chodu cez otvor, nic sa nesrobuje ani neotvara. A ta hadra sa tam priklikne, tiez sekunda. Prat doporucuju na 60 bez saponatu. Ja to perem normalne s inymi hadrami a s praskom. Pisu ze nezanechava smouhy ked nedas prasok. My mame bielu dlazbu tak tam smouhy nnevidno, alebo nie som taky pedant.
olivieraa batoľa ti vytrie podlahu spoľahlivo, s tým by som si hlavu nelámala
no tak to nase budem reklamovat- bordel samo generuje, nasledne ho presuva po celom byte a staaale vyzaduje nejaku obsluhu!!
Sweet Potato + DruI + viktorka_od splavu Děkuju za postřehy a Sweet Potato i za foto, o tom půjčení už někdo psal a asi to tak i udělám. Kabely, hlavně ty od počítačů, budou trochu oříšek. Máme naplánovanej nábytek, do kterýho se schovají, ale zatím jsou jiný priority, takže to budeme muset nějak vyřešit.
Ale stejně mě ta změť pod stolama štve, a když bude hrozit, že by zaškodily robotovi, tak se snad muž vzepne k nějakýmu kutilskýmu výkonu.
no tak to nase budem reklamovat- bordel samo generuje, nasledne ho presuva po celom byte a staaale vyzaduje nejaku obsluhu!!
No, to sú vedľajšie účinky...![]()
olivieraa My jsme ho pořizovali skoro před deseti roky, třeba už jsou dneska taky chytřejší a šikovnější.
Ten parní tedy není náročný na obsluhu, říkáš? Aby čištění mopu netrvalo déle než vytření podlahy.;-)
Ja som to písala vedľa ale mne sa to zas tak easy nezdá, Karcher mi išiel dobre na nervy ale tak je možné že som len nešikovná. Vytiahnuť, zmontovať, naliať, počkať, nasadiť, behať, plastová rúčka páli a časom začala horúca voda cez spoj prekvapávať. Zlatý mop. Doporučujem požičať a vyskúšať.
Teraz ma napadla vtipná historka keď priateľova mama chcela tyčový parný mop z teleshopingu. Išli sme s priateľom do toho TV obchodu a tam sme si to nechali predviesť, trvalo asi 15 munút než sa nahrial, prskalo to všade možne a pary len málo, pani s tým prebehla asi 1m2 a nádržka prázdna. Poďakovali sme a išli preč
Netvrdím ale že lepšie typy sú na nič.
paktofonika môj jednoduchý tyčový sa nahrieva asi minútu-dve (v návode píšu 2, ale zdá sa mi to rýchlejšie) a potom už len fičím. Mne sa páči, že tým, že je to para, podlaha je skôr suchá, oveľa lepšie to robí špáry v kúpeľni (mám tam bielu dlažbu - viem, viem, už architektka mi ju vyhovárala) nemusím sa babrať so žmýkaním a namáčaním handry, proste tým pobehám ako s vysávačom, nádržku treba občas doplniť, ale tak 1, max 2x za upratovanie a je to cvak-cvak, rozhodne nie po metri. Oveľa menej práce a zohýbania sa, ako s kýbľom.
Ako ten do ruky, čo mám, ten som tuším kupovala v Tchibe a ten sa omnoho viac blíži tvojmu popisu
. Ale vravím, ten používam len občas na veci, ktoré sa mi nechcú/nedajú inak.
Druhá vec je, že ja rozhodne neupratujem tak často (by sm sa zbláznila pri tej ploche a pri dvoch deťoch) ako si ty písala, takže ak by som mala tak čistú domácnosť, tak by som asiveľký rozdiel nevidela.
Ale čo je sranda, tak kočka, čo mi chodí upratovať ho nepoužíva a dokonca si vypýtala (máme aj normálny mop - taký plochý) úplne najklasickejší žmýkací chlpatý mop, normálne už mal muž problém ho zohnať ešte niekde, takže je to asi aj o tom, že každému sa lepšie robí s niečím iným.
Sweet Potato vyzerá dobre!
slniecko To je ilustrační foto. :-)Ten můj vyzerá trochu jinak, konkrétně ta podlahová hubice.
Sweet Potato rozsirila jsi mi obzory, puvodne jsem chtela, takovy, co vypada jako lux, ale toto nezabere tolik mista. napis pak prosim, treba po tydnu, jak se ti osvedcil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)