Sweet Potato to je parni?Ma to i jine nastavce?
parni cistic je bomba,to fakt veme kazdou spinu.
Sweet Potato to je parni?Ma to i jine nastavce?
parni cistic je bomba,to fakt veme kazdou spinu.
Zarinya Má ještě tři. Zatím jsem vyzkoušela jen ten podlahový a ten základní. Tím jsem snadno zdolala takový hnusnorůžek v koupelně, který mi už dávno pil krev.
continuity Poreferuju. Zatím vím, že kdybych tím chtěla naráz vzít celou podlahu, jako když vytírám mopem, upadla by mi asi ruka.
Sweet Potato jj na koupelnu,spary,rohy,trubky je to proste bomba.![]()
ach asi si taky budu muset zas poridit.Ja ho driv mela,ale zacal poustet paru trubkama a uz se s tim pak nedalo pracovat.Snad uz ted delaji lepsi.
Sweet Potato vytira muz, ten ma ruce silne. jenomze se nam rozpadl prastary mop Vileda se sdimanim, tak premyslim, co dal. tady bych to vyuzila na tu koupelnu prave.
Sweet Potato tak nech dobre sluzi! Na tom luxivom type je packa, ktoru zas treba drzat stlacenu. A ja som si zas kupila roboticky mop :D povedala by som, ze je to taka blbosticka za 5 litrov, ale ja som s nim spokojna, lebo pracuje a ja nemusim! Vytrie podlahu namokro, takze ked sa pusti kazdy den alebo obden, tak vycisti take tie lepkave flaky na ktore sa lepi dalsia spina, takze sa ta podlaha udrzuje celkom cista bez prace. Pre lenivych alebo nestihajucich celkom dobre.
olivieraa Super. Ať slouží.
Prodejci se určitě radují, jak jim Parfumanie roztáčí ekonomiku:-))
Jen tu myčku a spol jsem pořád nerozťala. Teď mne zas někdo strašil, že Miele má jediný servis v Brně:-/
Sweet Potato na Miele som este nedorastla, tak neporadim :) Ale s bytom sme kupili mycku Whirpool 6th.sense a ta je skvela podla mna, aj ked na whirpool byva kritika
Sweet Potato V Brne je sídlo spoločnosti ale predpokladám že v Prahe je určite autorizované servisné stredisko. Ja ak by som nemusela hľadieť na peniaze tak jednoznačne Miele, teraz mám všetko Bosch a tiež super, som spokojná aj s práčkou, sušičkou a umývačkou. Ešte ani jedno sa nepokazilo, najstaršia je sušička(6r) a je ako nová a funguje stopercentne a odkedy mám psy ide veľmi často.
Sweet Potato ja jsem s nasi myckou spokojena (LG), hlavne jsem chtela aby byla ticha a taky ze je (myslim 41dB), ale kamarad ma Miele na horach a myje urcite rychleji a lepe, ale fakt je ji vic slyset. me na ni hrozne bavi ta horni zasuvka na pribory.
no doufam, ze chvilku jeste nebudu muset resit, i kdyz nam po osmi letech trochu hapruje tlacitko na zapnuti. jinak s ni byly potize akorat kdyz spolkla paratko. poprve jsme volali servismena, ktery ho za sedm stovek vyndal. muz byl nas.any na sebe. po druhe ho uz vytahoval sam a vynadal me. ![]()
continuity Myčku budu muset asi za chvíli řešit já. Myslela jsem, že ji máme 15 let a ono je to 17
. Po zkušenostech už od ní chci hlavně, aby byla tichá. Tuhle starou musím pouštět jedině, když nejsem doma nebo na noc. Máme spojenou kuchyň s obvákem a nic potom neslyšíme.
Ještě jsem se nedívala, ale budu muset začít.
Renusatko aha tak jsem hledala, nase ma 41dB a to maji ted uz i ty Miele (nebo jsem tehda nekoukala, ale fakt se mi zdala ta kamaradova hlucnejsi). to je v pohode. taky ji poustim hlavne v noci, jedouci mycka ma totiz problem, ze neni kam skladat nadobi :)
Miele má sídlo v Brně a všechno ostatní i v Praze. Showroom je naproti hotelu Hilton. Servis je rychlý a servisáci jsou celkem normální,
I když jsou samozřejmě výjimky potvrzující pravidlo.
Tak hlásím, že robotický vysavač za mě super. Dost dlouho jsem o jeho pořízení uvažovala, letos potřebujeme poplatit ještě hodně věcí do domu a taky chceme vyrazit na větší dovolenou, ale nakonec jsem ho koupila a fakt nelituju.
Máme větší dům a dva psy, co můžou všude, a poslední dobou mi přišlo, že nedělám pomalu nic jinýho, než že luxuju, vytírám a utírám prach. Nikdy jsem nebyla zrovna uklízecí maniak, ale teď to jinak nešlo, možná kvůli tý letošní suchý, prašný zimě. Teď vypustím robota a jdu dělat něco jinýho, případně nedělat nic, k dokonalosti už mu chybí jen to, aby se naučil lítat a utírat prach i na nábytku.
Zina Také mě láká. Který máš, prosím? Já četla názory, že stejně moc neuklidí, nezajede do koutů, některé zastaví např. před židlí a nemohou dál.....
Zina
Já jsem taky většinou naprosto spokojená.
continuity my mame mycku Whirlpool asi 8 let. Pred rokem se taky pokazilo tlacitko na zapinani- postupne samo vyjelo, rok jsme praktikovali paratka do tlacitka. Asi pred mesicem to zapnula mamka a najednou vidim dym okolo tlacitka a priserny smrad.
Tak muz zavolal opravare, ten vymenil tlacitko - stalo to 1000 kc. a to zase nevypinalo, pry bylo kratke ale uz funguje.
evik77 Mám tenhle , rozhodovali jsme mezi tímhle a iRobot Roomba 876, hodnocení vycházelo tak nějak podobně, cena taky. Do rohů zajede, židle je lepší zvednout, protože je sice objede, ale trvá mu to. Máme docela velký plochy a nula koberců, nevím, jestli by se vyplatil třeba v malém bytě, kde je na zemi hodně věcí, ale pro větší prostory mi to přijde fakt super.
Sweet Potato Jsem fakt nadšená, děkuju, že jste mě tu postrčili!
Zina vysává potmě?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.