dynda nene, fakt stačí pustit program. Mělo by to být i v návodu. Ono se nic nestane, já používám tablety, u kterých sůl není potřeba přidávat. Svítí to pořád, ale ničemu to nevadí.
Domáce spotrebiče
Díky, zkusím na to někdy mrknout v průběhu mytí, jestli to přestane svítit.
dynda Mně to dělá s leštidlem. Doleju tak, že se ani kapka nevejde, a kontrolka stejně ještě několik mytí svítí, než zhasne. Myje normálně, tak to ignoruju.
Heureka, máme funkčnú práčku! Keďže je vymenena riadiaca jednotka aj špirála na ohrev, tak počítam, že je v podstate ako nová, či?
letfenixa Hurá!
Sweet Potato po 5 týždňoch ![]()
letfenixa 5 týdnů bez pračky? Jsi moje hrdinka...
prosím vás, nemáte dobré tipy na výkonný stolní mixér? Líbí se mi samozřejmě Vitamix a spol., ale nechce se mi za něj vydávat až tolik peněz.
marieu hneď sme kúpili bazarovu
marieu Nevím co je výkonný? Já si koupila tento, výhoda je objem a nádoba ze skla. Nevýhoda, že to prská, hodně prská, prostě ta tekutina po zapnutí vystřelí i přes dekl ven. Používám hodně na horké mléko, proto jsem chtěla sklo.

Kan aby dovedl drtit led, rozmixovat tuhou pastu na velmi jemno... vůbec v tom nemám přehled.
marieu Tak tohle já vůbec nedělám, ale mám pocit, že led tam v návodu byl taky. Příště si koupím se šroubovacím deklem. Sorry za radu, co si spíš nekoupit, ale vykropená kuchyň horkým mlíkem je to, co nechce nikdo.
Kan uff! Ne že bych si nezauklízela při jiných příležitostech...
marieu Hele ale recenze, recenze měl fakt dobrý.![]()
Kan Mam vizualne skoro stejny, zn. Concept a nikde nic nestrika. To viko normalne tesni, ale je pravda, ze u toho stojim a trochu to pritlacuju (kdyby nahodou)
Led rozseka apod.
Kan Jsem houby kuchařka. Na co se mixuje horké mléko?
Sweet Potato Na takový tvarohový nepečený dezert, kde je tuhnoucí složka želatina,která se dává do horkého mléka spolu s máslem, to se mixuje a následně se přidávají ostatní ingredience. Dezert má dvě barvy, mezi nimiž jsou piškoty a kompotované broskve. V rodině je to hodně oblíbené napříč generacemi, děláme to už asi sto let.
takže můj výsledek s vyfikundací na mytí podlah. Šla jsem se mrknout do Karcheru na ten parní "vysavač". Popsala jsem paní prodavačce problém a ona mi doporučila myčku podlah FC5, která zároveň vysává. Že tím parním mopem budu jen šudlat, ale tohle tu špinavou vodu odsaje a myje čistou vodou. Přístroj měla na prodejně, tak jsem ho vyzkoušela, ovládá se fajně, nijak to podlahu nenamočí, poměrně rychle to schne. Tak jsem to i objednala. Pak dám vědět osobní zkušenost

martek01 Tak na to jsem tuze zvědavá! Kolik to váží?
Sweet Potato našla jsem, že 4,6kg
pro mně to bylo akorát, že na to nemusíš tlačit, jak na mop. a detacto to jede samo dopředu a ty to jen vracíš.
martek01 Děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)