Připojím se také s dotazem na pračku, s předním plněním, ale slim, tak do 45 cm max.? Nemáte někdo něco vyzkoušeno z poslední doby? Mám sice stále už 18 let bez opravy funkční Indesit, ale trochu mě chytají roupy a chtěla bych novou..
Domáce spotrebiče
letolet Mám teď čtvrtým rokem slim pračku s předním plněním Samsung (40 cm) a nemám výhrad, nejvíc oceňuju, že je tichá, dobře ždíme i na míň otáček a po doprání zahraje hezkou skladbu od Schuberta, tím už jsem se tu myslím kdysi chlubila. :D Konkrétně je to model WW60J4210LW1ZE ze série WW4000J, dneska už se asi bude jmenovat trochu jiným shlukem čísel a písmenek, na webu jsem teď našla vizuálně identickou tuhle a myslím, že mají ještě i o 5 cm hlubší a tím o kilo prádla prostornější, ale my jsme fakt potřebovali co nejužší...
Karoleena díky moc, ta se mi líbí. Ta naše je na 5 kg a jsme na to i ve čtyřech zvyklí, takže 6kg a 40 cm je super.
Potřebujeme tyčový vysavač. Electrolux je fajn? Tak do 7 tis., kdyby byl lepší nějaký jiný.
dzizisketa Bamix.
Vysavač, ne mixér ![]()
dzizisketa Eeee, sorry
holky, poraďte prosím fén.
mám 17 let funkčního Remingtona, ale citím, že brzy odejde.
má cenu si připlatit za ty digitální? nemyslím dysona, na to nikdy mít nebudu, ale obdobný má třeba eta
letolet tyjo tak tenhle program nemam! Zavidim:)
711990 škoda. Akorát že nevím, co mi vlastně závidíš ![]()
Ja mam hrozne blby dotaz. I se stydim. Mam pani, co nam jednou tydne uklidi a vytre a vyzehli, co se zehli. Ja/dcery ususene pradlo nahazim do kose a ona vyzehli nebo posklada. Dala jsem ji pokyn, ze co uzna, at zehli, co vidi, ze neni treba, nemusi.
Uvazovala jsem uz driv o susicce. Ale to bych si v teto situaci pridala praci, ze?
Já žehlím i se sušičku. Nežehlím pouze froté věci, ze sušičky jsou nadýchanější a měkčí. Jinak žehlím to, co jsem běžně žehlila bez sušičky.
kocoureksuggy ale kdyz to vyhazim ze susicky do kose, tak to z casti ztratilo efekt, ze to neni pomackane, nebo se pletu?
Ted uz bude jaro, tak to asi odlozim
Ono to je ze sušičky pomačkané. Já bych v tom bez vyžehlení nevylezla.
CandanceA ze sušáku to do koše nijak neskládáš? Já myslím, že když to ze sušičky budeš vytahovat kus po kuse a do koše to pokládat postupně, tak to je dost podobné tomu, když to sundaváš kus po kuse ze šňůry, jak časově, tak i s následnou nutností žehlení :o)
DruI ja to na susak pekne rozvesim a pak to jen prelozim do toho kose. Ja uz na vesak paruju i ponozky a pak je hned motam.
Mamka ma pradlo ze susicky docela rovne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)