Candance jestli uvažuješ o pořízení sušičky, já bych to nijak nevázala na to žehlení, ale spíš na jiné výhody - prádlo ze sušičky je měkké (není třeba používat aviváž a všecko je takové nadýchané měkoučké) 2. nikde nemáš sušáky a pověšené prádlo (ekl pro mě už) 3. vyprané papírové kapesníčky, zvířecí chlupy, vlasy... všecko to sušička odstraní, prádlo máš nejen vypraný, ale i "obraný" od jakýhokoliv bordelu. no shrnuto zjistila jsem že nejvíc nepostradatelný spotřebič v domácnosti je pro mě po pračce ta sušička, to klidně budu nádobí mýt v ruce ale kolíčkovat třicatery fusakle už nikdy![]()
Domáce spotrebiče
viktorka_od splavu fusky se nekolickujou!!!
Susicka je taky must have (pracka je ve sklepe a pradlo schlo v zimě i tyden, to byl ekl, ne rozlozenej susak), v praze v bytě zase měla ta mistnost, kde se susilo, tendenci plesnivet, ale zrovna tu vyzdvihovanou měkkost já moc nemusím, kolikrat z toho mám až takovej pocit, ze to pradlo je noseny, nevyprany, zvlášť u triček
ale práce ubyde fakt hodně, ještě by to chtělo někoho, kdo by to poskládal a uklidil
edit: aha, toho @candance má
Potrefenáhusa máma fusky kolíčkuje, vždycky se z toho osypu, když to vidím. Ale pere jenom pro sebe. Jinak naprosto souhlasím, sušička je naprosto nejlepší. Mně z ní to prádlo leze nezmuchlané, zvlášť nejsem-li líná poskládat ho hned, někdy leží v sušičce 3 dny a ještě nakonec zjistím, že na něm v té sušičce spala kočka
rozhodně oblečení ze sušičky nežehlím, to, co je třeba žehlit (letní šaty typicky), se obvykle bojím do sušičky dát.
Mohučanka to mě vůbec nenapadlo kolíčkovat ponožky![]()
Já momentálně suším na sušáku 70x70cm, protože větší sušák se vejde akorát do obýváku a tam po něm pořád lezou děti. Sušička je v plánu, ale za myčku bych jí rozhodně nevyměnila.
Bylo by to těžký rozhodování, jsem ráda, že můžu mít oboje.
Mohučanka já bych mohla mít oboje, akorát musíme předělat koupelnu. Tuhle zimu už jsme to nestihli, tak snad na tu další. Ale mám balkón na jih, tam to schne rychle, jak v sušičce. Ale myčku bych nedala ani za nic, u nás jede klidně dvakrát denně.
Evaeva my sušičku nemáme, tak nemůžu posoudit její vÿhody, ale že bych ji nevyměnila za myčku, to vím stoprocentně.
Pinot Noir
u nás je jediný problém to místo na sušák, i kdybych ho měla v tom obýváku, tak to taky úplně nechceš celou zimu, no.
Pinot Noir přesně
Ale v tom malým baráku s prackou ve sklepe to bylo docela peklo bez susicky, debilni je to i tak
Mohučanka proc je kolickovani ponozek ekl?
Mohučanka Mám na sušení ponožek takovej hřebínek, bylo to součástí sušáku, taky je to podle madam ekl?
moora Kan zaprvé jsem vůbec neřekla, že kolíčkování ponožek je ekl, zadruhé oslovovat mě madam opravdu není potřeba, a zatřetí dost často peru třeba 60 ponožek, takže mi přijde výrazně jednodušší přehodit je do sušičky než je po jedné věšet. O pidi ponožkách pro mimino ani nemluvím.
Jak to má kdo jinde je mi šumák, negativně jsem zmínila pouze svojí mámu, která ponožky věší a kolíčkuje (ačkoli by mohla použít sušičku) a taky to, že "pere ale jenom pro sebe", čímž jsem nad jejím počínáním vyjádřila částečné pochopení.
Mohučanka aha, pro mě z něčeho se osypat znamená, že je mi to nepříjemný / vadí mi to. tož jsem se ptala proč, jako jestli se tím ty ponožky ničej třeba? o madam jsem neřekla ni slova
moora ty ne, promiň. Já to myslela tak, že si neumím představit, že kolíčkuju 60 ponožek, brrr. Ne že je to nechutný nebo že se tím ponožky ničí.
Máte některá na sobě postavenou slim pračku a na ní slim sušičku? Máme v paneláku fakt mrňavou koupelnu a normálně hlubokou pračku tam nedám. A "dva v jednom" všude slyším, že není dobrý. Když si to představím, tak mi to připadá takový vratký..
Potrefenáhusa no mam na zehleni ale na na to vytahovani a skladani ze susicky. Leda by to byly dcery? ![]()
Marbuša já to kdysi hledala a myslím na to nebyl nejakej ten mezistupen? (Rámeček nebo jak se to jmenuje)
Máte některá na sobě postavenou slim pračku a na ní slim sušičku? Máme v paneláku fakt mrňavou koupelnu a normálně hlubokou pračku tam nedám. A "dva v jednom" všude slyším, že není dobrý. Když si to představím, tak mi to připadá takový vratký..
Mám slim sušičku k pověšení na zeď. Ale nevím, jestli se ještě dělá.
Marbuša My máme méně hlubokou pračku a na ní přes mezikus připevněnou normálně hlubokou sušičku. Nepadá to, tak myslím že i s úzkou sušičku by to šlo :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)