Pherenike Sušička je super, ale chce to vybírat. V jednom bydlišti mám Siemens, nějakou vyšší řadu a je perfektní. Fakt to vůbec není zmačkané. Ve druhém mám Beko, koupila jsem ji jen kdybych náhodou potřebovala, ale i na tohle nárazové sušení nic moc...Sice usuší, ale že bych to mohla skládat do skříně, to ne.
Domáce spotrebiče
Aha, super...zrovna Beko mi zas někdo jiný doporučil. To zas bude proces než něco vyberu...
Pherenike Ja by som si kombináciu nekúpila už len z dôvodu úspory času plus v kombinovanej operieš 7 kg prádla ale usušíš len 4. To si pri tých kombinovaných všimni. Takže prádlo musíš rozdeliť a čakat než môžeš dat oprať niečo ďalšie. Ja som si povodne chcela kúpiť kombinovanú ale všade od toho odradzali. Mam sušičku Bosch a som spokojná, nepovedala by som že je to prádlo rovné ako po žehlení ale je to v pohode, záleží ako veľmi si na to potrpíš.
viktorka_od splavu Děti vaří rády. Ale já si taky jednou křápla sklokeramickou desku, uklouzla mi z ruky malá skleněná kořenka a bylo.
Asi taky záleží na výrobci. Já mám třeba takovou a ještě se mi ji rozbít nepovedelo. Věcí jsem na ni naházela opravdu požehnaně. :D Na druhou stranu, kdyby něco těžšího spadlo hranou, tak se asi rozfláká taky. :)
Nejde tak úplně o stížnost, i když ..., tak proto sem. Záhada sušičky: co chci, aby se srazilo, drží své původní rozměry a věci, u kterých to nebylo žádoucí jsou nějak menší
.
jo abych nezapomněla: naši si nakonec koupili chladničku HAIER a jsou z ní nadšený ![]()
RoSa No super Vyzerá to tak že budem potrebovať aj ja novú. ![]()
Prosim vas, mate nekdo parni troubu? Zajimalo by me, jestli je to opravdu tak moc sikovna vec, jako nam prezentovali v kuchynskem studiu. Ted mam normalni horkovzdusnou, pecu opravdu hodne, a to jak sladke, tak i chleba, maso, zeleninu, pizzu... a tohle vsechno jsem schopna udelat v normalni troube.
U te parni nam pan ukazoval hlavne nastaveni dle typu pokrmu, ze sama nemusim pak nic hlidat a nic se mi nepripali, maso ma kurcicku a vevnitr je stavnate, ale to se mne nestava ani s normalni troubou, vsechno umim upect tak, jak si to predstavuju. Tak nevim, jestli to na normalni peceni neni zbytecna investice.
Uvitam jakykoli postreh :)
Parní trouba sama o sobě kůrčičku neudělá, to neumí. Ale je skvělá na jídla, vařená ve vodě. Tedy polévky, omáčky, dušené maso i zelenina. Uvaříte v ní knedlíky, brambory i rýži. Pokud si jí pořídíte, nebudete litovat, pokud jste otevřena novým postupům.
kocoureksuggy no a naco varit polivku v troube, kdyz mam sporak?
K dobré parní troubě s horkým vzduchem už stačí jen indukční dvouplotýnka. Sporák netřeba. Navíc dnes se většinou dává do sloupu trouba/ pára/ MW a k tomu dobrá indukční plotna, takže sporák jako takový se téměř nepoužívá.
kocoureksuggy no, tak to se s mou technikou vaření fakt neslučuje. já se spíš obejdu bez trouby než bez sporáku. stejně cokoliv do té trouby dávám, většinou nejdřív opeču na pánvi. akorát u vývaru to dělám opačně:-)
Tak samozřejmě, každý to má jinak. Ale na opečení stačí i ta dvouplotýnka ;-)
kocoureksuggy pche, devadesátkový sklo nedám!:-)
Stačí třicítka! :)
kocoureksuggy Novym postupum jsem otevrena, nenapadlo by me, ze se da v troube uvarit polevka :) Jen me jako prvni napadlo, ze pan ve studiu mi ukazoval, ze ten princip trouby je v tom, ze zmeri vlhkost na zacatku a pak ji kontroluje behem procesu peceni, a podle poklesu vlhkosti pozna, ze jidlo je hotove. A ze tim padem behem peceni neni mozne otevirat dvirka trouby, tim se ten proces mereni vlhkosti narusi a je potreba si dodelani jidla pohlidat jako v normalni troube.
Ja nejvic varim i pecu jidla, kde postupne pridavam ingredience, malokdy je v hrnci/pekaci vsechno hned od zacatku. Takze mi z toho vychazi, ze bych ji vetsinou asi pouzivala jako normalni troubu.
A jeste se chci zeptat, kdyz v ni delate treba ty omacky, michate je behem toho vareni?
Napadá vás nějaký důvod, proč by přehoz na postel (100% bavlna, IKEA) nemohl přijít do sušičky? Co se s ním stane, srazí se? I při sušení na nižší teplotu?
Zina Já bych to tipovala na alibismus výrobce.
Zina Taková ta "volněji" tkaná bavlna se může srazit. Nám se kdysi přehoz srazil, ale jen trochu, tak to nevadilo.
Zina Mne príde že 99% veci je označených ako nevhodné sušit v sušičke. Skus na nižšiu teplotu a uvidíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)