Samart ten odkaz nefunguje, ale zaujalo mě, že by někdo dělal obsidiánovou lednici. Připomnělo mi to onyxovou stěnu z vily Tugendhat ![]()
Domáce spotrebiče
Mohučanka https://www.mall.cz/volne-stojici-lednicky/miele-kfn-29683-d-obsidian-cerna
Mohučanka jedná se o černé sklo, proto se ptám, zda to není spíše na nas..í ![]()
Mohučanka jedná se o černé sklo, proto se ptám, zda to není spíše na nas..í
Je. Každý otisk tam uvidíš.
Prosím, tip na ruční vysavač byste někdo neměl? Prohrabuju se různými tipy, testy... všude je nejlepší nějaký jiný. Malý, skladný, pokud možno na nabíjení přes drát, ne na baterie... Díky předem!
Miele. Sestra ho má 3 roky a velká spokojenost. Bateriový. Nabíjení přes drát. Nemusí být pořád zaparkovaný v nabíjecí stanici. Jestlis tedy myslela tento typ.
Torrah mam Dyson ale priste bych sla asi taky do Miele. jeste si nejaky chvalila Janulik, ale ten neznam. jinak ty levne jsou uplne k prdu, tak vysat drobky z ubrusu max. no ale "na drat" to snad ani neexistuje, ta bezdratovost je hlavni benefit:-)
kocoureksuggy viktorka_od splavu miele, díky. Mám od nich velký vysavač, na ruční mě tam nenapadlo kouknout.
viktorka_od splavu a Dyson zklamal? Já mám v okolí samé dobré recenze na ten tyčový, že nestát takovou raketu, tak ho hned beru.
Zu je fajn, jsem za nej moc rada, ale ten saci vykon neni uplne srovnatelny s klasickym ani vydrz baterie zavratna. mam teda ten nejlevnejsi typ. ovsem ve srovnani s temi levnymi kolem 1-2 tis je to fakt nebe a dudy, to letelo hned
viktorka_od splavu právě, měli jsme ruční ne tyčák, asi Philips a to bylo tak na větší drobek, nesálo to nic. A u normálního vysavače mě hrozně obtěžuje kabel a ta základna, omlacuju rohy, je to těžký...
Zu jj presne![]()
ja mela prave i tycak nejaky, ty dva litry to stalo a vykon asi na ten drobek
Janulik03 díky, kouknu i na něj
Torrah no pozerám že už je hodne lacnejší. Ale je fakt na nezaplatenie. A vysáva fakt dobre
Odešla nám rychlovarná konvice, máte někdo tip na skleněnou bez plastu, v kombinaci jen s nerezem? Teď jsme měli skleněno-nerezovou, ale víčko bylo plastové. Chtěla bych úplně bez.
žluťásek ted jsem narazila na reklamu philco phwk 2110
Prosím, jak se jmenuje elektrospotřebič, ve kterém si opeču z obou stran zároveň naplněný chleba (např dva krajíce uvnitř se sýrem)?
A není ten chleba čtvercový ![]()
Je to sendvičovač, toustovač, vaflovac, gril nebo co?
Hlavní opékatel nevěděl, tak se musím zeptat tady, jestli něco takového máte doma.
Mha kontaktní gril?
A nebo sendvičovač s vyměnitelnými plotnami - jedna z nich jsou jen drážky, takže vlastně opět kontaktní gril.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)