Robo vysavač jsem odstěhovala do patra kde máme ložnice. Tam v pohodě, ale i tak ho pouštím když opouštím dům. V obývací části Dyson, to hodnotím jako kup roku.
Domáce spotrebiče
Karja My máme nějaký Xiaomi, takhle zpětně teda nevím, jestli bych ho doporučila kvůli tomu možnému sběru dat Číňany
ale jinak pracuje dobře. Vysává cca 1 m2 za minutu, tak si to můžeš spočítat, jak dlouho by mu to u vás trvalo. Docela to teda protahuje objíždění noh židliček, tak je vždycky vytahám od stolu, aby se všude okolo nich vešel a nemusel pokaždý hledat novou trasu v tom lese noh, to docela pomůže.
Myrtila já židle zvedám, to by se tam motal ještě teď
Jak máme málo místa, tak bez toho nemám jistotu, že tam nezakufruje
Mohučanka A kolikátku model máš tu roombu? Já mám i5, kamarádi mi říkají, že by to mělo stačit, že ty velké prostory na to nevadí. 75 minut je krása!
Myrtila taky mám Xiaomi a jsem s ním spokojená (data neřešim)... židle u jídelního stolu zvedám jak v hospodě, je mi ho líto... pomalej mi teda nepřipadá, a jestli ho chceš zrychlit, jde to udělat v tý aplikaci - přidat rychlost, přidat vodu
Mohučanka ty jo, tak to naše určitě ne. Za cestu do školky a zpět, tj. 30 minut, zvládne tak chodbu. Jinak jsem venku vždycky aspoň 2h a to obývák zvládne určitě. Taky mi přijde, že by šla vypnout určitě dřív než sama skončí.
Edit: ta naše už má tak šest let.
Mohučanka hmm, tak jsem třeba fakt měla špatný kousek. Já mám asi ještě o třídu lepší. Právě jsem si říkala, jestli to není málo, že je to na něj už prostě moc. Ale fakt ten obývák jezdil třeba přes 2 hodiny a i jako vynechával. Sice jsme neměli za ten měsíc jeho provozu doma žádné chuchvalce praxhu jako obvykle, ale prostě nějaké drobky, to dost nebral.
Mohučanka já jsem taky spokojená. Kartáče čistím pokaždé, když projede obývák. Ale nepouštím jí každý den, spíš tak jednou týdně.
Karja vydrž. My ho 2x měnili kvůli baterii, ale teď už šlape jak hodinky. Ale je fakt, ze mu to dávkujeme. Je fakt efektivnější, když děla jen jednu místnost. Manželovi to nevadí, když je na HO, tak pustí celé patro, já ho pouštím, když jdu pryč nebo fakt po jedné místnosti. Normální vysavač vytahujeme jen po úklidu vánočního stromku.
edit: máme Roombu, ale model nevím. Tak 3 roky, spis tu vyšší řadu.
Karja mi přijde taky mnohem efektivnější mu ten prostor omezovat, než ho pustit na cely patro najednou
Potrefenáhusa Já jsem to zkoušela ruzně, paradoxně nejlíp pracoval první spuštění, když neměl ani namapováno. Pak jsem samozřejmě mu to dávala i po pokojích, i ten obývák jsem rozčlenila zvlášt kuchyn a obývák...ale jako vůbec to nezvládal.
Makara hmm a kolik minut ti vydrží baterka. Nám se právě dvakrát dobil než udělal celý dum...
Karja nový vysavač bych čekala, že celý dům zvládne. Ten náš starý ne, po obýváku se musí nabít.
Ale hrozně pomáhá, co nejvíc věcí uklidit.
Karja jak to není moje agenda, tak fakt nevím - asi něco přes hodinu, urcite ne 1,5 h. Právě jsme byli zklamání z prvního kousku. Od kamarádů jsme měli půjčený na zkoušku starší, který to patro (4 místnosti + chodbicka a koupelna) v pohodě dal něco přes hodinu. Tam náš ne. Tak jsme reklamovali. Druhý už to zvládá. Ale taky mu to usnadnujeme - židle zvedáme.
Jo a ještě si zkontroluj, zda se při návratu do stanice začne nabízet. Nám trochu klouzala na dlažbě a někdy nenajel na kontakty. Tak jim muž připevnil.
Tiez mame xiaomi a dve hodiny mu snad netrva ani cely byt. Stara roomba vysavala dlho a vselijako cikcakovito. Mam pocit, ze vynechavala ale bol to uz stary model, uz to maju snad vychytane.
Tak Betty Přesně tenhle kávovar Tchibo mají rodiče a je skvělej. Všechno jednoduchý, moc místa nezabírá, jedině že ta nádržka na vodu se vytahuje přímo nahoru, ale mají ho taky pod skříňkou a jde to.
Evaeva My ještě moc věcí nemáme právě, takže tím to asi nebude....nemá moc překážek.
Makara no asi jsme zkrátka dostali nějaký vadný kus, no já teda doufám, že se mi podaří ho nejlépe vyreklamovat do vrácení peněz, nevěřim, že to nějak spraví...
Aranel Tak až budeš u vašich, změř mi teplotu kafe po dovaření, kolik to má stupnů C. Já ti snad pošlu teploměr zásilkovnou:-D
RoSa Mně ta rychlost u toho našeho přijde v pohodě, máme dvě patra, takže ho pustím zvlášť všude dole a pak zvlášť nahoře a každou tu půlku má za necelou hodinu. Jenom posbírám bordel ze země a jinak mu to neusnadňuju, ty židle sice odtáhnu od stolu, ale objezdit je musí, i křeslo, stoly...
Jenom mu teda v apce rozdělím ten prostor na několik zón, připadá mi, že pak mu to jde rychleji, než když ho pošlu najednou na celé patro. To pokaždé jako by hledal, jak si to sám rozdělit, a někdy jezdil dost nelogicky z místnosti do místnosti, které spolu sice sousedí zdí, ale reálně je potřeba obejít půl domu, aby se z člověk dostal z jehnoho toho místa na druhé.
Mrakoplas naše nevynechává, akorát občas nějaký lehký drobek odmetá pryč a nepodaří se jí ho nabrat. Ale to se stane jen někdy. Jezdí cikcak, ale údajně je to nejefektivnější. Nevím no. Když to tu čtu, tak ty vaše jsou rychlejší. Nicméně mi to nevadí, tak jí zatím měnit nebudeme.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)