barbucha mně se to líbí v tomhle případě komplet![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha Tak on ten kalhotový kostým od Erdem taky není nic-moc. Ten viditelný štítek o údržbě, nebo co to je a retro knoflíky, jsou hnusný, značka neznačka.
Kan to tě budou bolet oči, neb ty knoflíky jsou dost v kurzu...
tina Fakt? Leštěné kostěné knoflíky?
Kan fotografove asi maji vyhrazene misto, ne? Tezko muzes chtit, aby ze stejneho mista nefotili totez.
tina tak klidně. Třeba keramické, ale proč je nenašijí tak, aby to bylo souběžně se vzorem
barbucha Tak on ten kalhotový kostým od Erdem taky není nic-moc. Ten viditelný štítek o údržbě, nebo co to je a retro knoflíky, jsou hnusný, značka neznačka.
Souhlasím. A o nějaký slušivosti se taky nedá mluvit.
Mne sa páči kostým aj vlasy.
Mě se ten kostým hodně nelíbí, resp.strih ano, vzor ne.
Mně se líbí všechny dnešní dámy. A ta fotka kde je Tilda s fotografy v pozadí je vtipná.
LadyMary Obě krásný :-). To co má na sobě Tilda má v určité modifikaci taky, jdu to hledat :-).
Tilda je výjimečně v chanelu... ale nic co by se nedalo nahradit - hledej! ![]()
...novinku Black Orchid Reserve Tom Ford
chci dávno zkusit!!
A kdo je její tváří?...:

Já tedy nejsem úplně v obraze...Tildě to v sukni moc sluší...ale outfit,ve kterém přijela do Benátek?...myslím,že kdyby to nebyla ona,tak by běžnou ženu v tomhle odění módní policie pěkně ztrhala...a nebo to bylo součástí záměru stát se "neviditelnou"?...
Maureenu ni je to pripad kdyz dva delaji totez atd.
je to dany jejima proporcena, telesnym typem, celkovym vyzarovanim a samozrejme i jejim celkovym image.
Raduza jak roluju odspodu, tak jsem si teda nejdřív myslela, že je to nějaký divný chlap :D
Raduza Já jsem zrovna jdu s tou druhou fotkou :-). Líbí se mi to moc.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)