Dana Syslová vyzerala vždy pekne, aj keď práve nezapadala do aktuálneho modelu ženskej krásy. Bola trochu iná , nenapodobovala, bola svoja. A to jej ostalo - je svoja, je krásna .
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Krásná fotka a krásnej styling.
Sweet Potato Je osvěžující, když se v celebritím bizáru občas vyskytnou lidi, kteří jsou normálně oblečení a učesaní, nejsou různě pomalovaní, propíchaní a vyfiltrovaní. Sluší jim to.
Sweet Potato Ti se mi líbí, oba. Pamela teď vypadá skvěle, sluší jim to spolu.
Jo, kdyby někdo dřív řekl, že budu fanoušek Pamely Andersen a bude se mi líbit...nevěřila bych.
Sweet Potato Teda chudák Claudia Schiffer, už jí to někdo řekl?
že? líbí se mi mnohem víc než za mlada, akorát si říkám, že trochu škoda toho vyškubaneho obočí.
Pamela vypadá super, moc se mi líbí. ( continuity toho obočí je fakt škoda, když už to nedoroste, mohla by si nechat nějaký příčetný třeba vytetovat)
Ale chudák Liam vypadá jak mrtvola, hrůza děs ![]()

barbucha Tohle Pamele sluší, ale někde jsem ji viděla s mini ofinkou a dost hrůza.
Jo, ofinka byla dost děsná. Tohle je mnohem lepší.
Helen Mirren, 80 let. Tady bych ji teda nepoznala, ale slusi ji to! Dalsi fotky jsou v clanku, vypada fakt dobre.

Kokoska nepoznala? Vždyť vypadá jako vždy...je skvělá.
...říkala jsem už dříve, že paní prezidentová by měla být oblékána paní Kovaříkovou.
Konečně to někomu došlo. A jak to vypadá.?.![]()
Miru nič nevidím
a teda Kovaříková už pro Pavlovou šila, není to žádná novinka...
např. vloni na udílení státních vyznamenání ve Vladislavském sále Pražského hradu

RoSa ale tohle jsem teda nenasla, to je dobry!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)