barbucha Jak myslíš no, ale teda ad ten pásek, ten zas k džínám nesnášim já, většinou to vypadá hrozně buransky.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mutziputzi Mně by se k jejímu outfitu pásek také nehodil, zastrčený svetr se mi líbí a ještě tady bude jeden zásadní bod, někomu sluší vše a V. je zrovna ten případ. Když dva dělají totéž, není to totéž.
whiskas Velikost bude ten základ![]()
Mutziputzi Pssst, ale je to tak. ![]()
Zcela vážně žádám vysvětlení, proč pásek na džíny ne! Jsem už starší osoba, a bez něj bych v džínách nevylezla ![]()
barbucha Já mam ráda ležérnost no, k tomu prostě pásek nepasuje, málokterej se mi líbí navíc
Tak mně se to nakonec taky docela líbí. Ale je mi jasný, že 10% dojmu hraje to, že nositelka je extra drobné postavy a 90% to, o koho jde. Jinak hrozný. ![]()
barbucha ta horní fotka mi připadá něčím podobná té s kačeníma hnátama. nehezký. druhý dvě dobrý:-)
barbucha Nepsala jsem, že pásek na džíny ne, ale že v tomto konkrétním případě se mi to líbí bez.
barbucha ty džíny z poslední fotky nutně potřebuji
kde je poutko, tam patří pásek - tak to mám já ![]()
a ještě k tomu jsem z té generace, kdy pásek musel ladit s botama ...
tudíž mi ta postava z diskutované fotky připadá tak trochu nahatá ![]()
EDITH4B hodně podobné, možná stejné, jsem loni zkoušela v levisu. Bohužel jsem je tam nechala, když jsem se pak pak za pár dní pro ně vrátila, už je neměli. ![]()
nellielovett škoda. Jsou fakt super. Tak ještě je někde objevit...
taky tipuju, že by to mohly být Levis... mám je, kupováno na zoot.cz
RoSa Já pásky naopak nemusím.
RoSa dík za tip. Jdu hledat.
Pár pásků doma mám, ale vlastně nevím proč. Vůbec je nenosim. Ale mám! ![]()
Boty VB jsou bozi!Co proti nim mate...?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)