no neviem, mne sa zožratý banán páčil viac:)))
Ako je to pekne poukázané na to, ako sa dá konceptuálne umenie nehorázne zneužívať a aj zneužíva, ale v prvom rade je to podvod, akokoľvek "umelecky" zabalený. Taká vraždička s mašličkou.
no neviem, mne sa zožratý banán páčil viac:)))
Ako je to pekne poukázané na to, ako sa dá konceptuálne umenie nehorázne zneužívať a aj zneužíva, ale v prvom rade je to podvod, akokoľvek "umelecky" zabalený. Taká vraždička s mašličkou.

V úterý 5.10. je od 18:00 vernisáž... asi půjdem s RoSa anžto nás tam lanaří kámoška...
Nevim co si od toho slibovat, po letmém náhledu na internety mam pocit, že to bude takovej malej českej (střediskovej) Picasso nanejvejš ![]()
Ale tak kdyby někdo chtěl generálku na středeční sraz ![]()
Ve čtvrtek 7.10. v Galerii architektury v Brně vernisáž Private Views maďarské architektky a umělkyně Andi Schmied. Knížka je super, tak si dovolím doporučit i výstavu.))
Crossover s Blbými dotazy: Byl jste někdo na Setinách Bohumily Grögerové v Letohrádku Hvězda? Kolik času ta výstava asi tak zabere? 999 ?
Aranel Bohužel jsem tam nebyla :-(.
Jinak jsem byla na výstavě Mezipaměť v Rudolfinu a část s obrazy se mi nelíbila, ale projekce naopak moc. Sluneční hodiny, Každý někdy přísaháme, OBSERVATORY... Vstup je zdarma, tak když půjdete kolem, můžete nahlédnout :-).

Byla jsem na výstavě fotografii z archivu Frídy Khalo a doporučuju :-). Je U Kamenného zvonu na Staromáku. Určitě si najděte čas na celý dokument, který tam promítají. Nesmí se tam fotit, ale tohle jsem blejsknout musela :-). V té fotce je podstata Frídy :-). Na ig to nedám, tak aspoň sem.

999 přesně tahle fotka mě dostala (z nějakého článku někde),-určitě se chystám, po výstavě jejích děl ve Vídni mě hodně zajímá...
Vilemina Tak jestli byla v časopise, tak ji můžu dát na sociální sítě :-). Určitě jdi, budeš mít další střipek pohledu na Frídu.
999 byla(fotka) na seznam zprávy a je i na strankach galerie hmp. Já si koupila i komiks o Fridě
je svým způsobem fascinující, i když byla asi velmi svá...
999 bylo to myslím na idnes i s touhle fotkou, taky mě to nalákalo
999 Do kdy to tam je? Ja jedu do Prahy 27.10., ale to asi nedam![]()
btw...Musime povinne na jakousi vystavu Plejady skla v Umeleckoprumyslovem muzeu.![]()
Luna Do 16.1. :-).
999 Diky, to snad stihnu![]()
Luna To doufám, půjdu s tebou :-).
Ta fotka Frídy je magická, takhle přesně jsem si ji představovala. V těch očích je všechno. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.