Byla jsem na výstavě Zrzavého v Telči a dojmy jsou rozporuplné. Je to taková hezká výstava, ale bez invence. Když to porovnám s tím, co před lety předvedla Osmička v Humpolci, tak je to nebe a dudy.
Výstavy
Kdo ještě nebyl ve Ville Pellé na výstavě Trnka-příběh legendy, tak určitě běžte! To je takové pohlazení - Květuška, Perníková chaloupka, zlej kocour ze Zahrady. A loutky. Všichni návštěvníci procházejí s jemným úsměvem a jasem v očích. Výstava končí 31.8.
ArchivářkaSouhlasím. Je to moc milá výstava. Byla jsem tam jednu letní neděli odpoledne a nebyly tam ani děti, až na jednu holčičku s tatínkem.
Když už jsme u těch výstav, přihřeju si polívčičku. Na základě našeho výzkumu uděla kolega z Ostravského muzea moc pěknou výstavu. Už získala Zlatého mamuta (archeologické ocenění za propagaci a popularizaci archeologie) a je nominována i do finále ceny NPÚ Patronomio pro futuro, kde můžete až do konce září hlasovat.
brrr Mně ten odkaz nefunguje. ![]()
brrr Díky.
Asi je čas naplánovat si výlet do Ostravy.
Sweet Potato Ten nejvyšší a nejen kvůli té výstavě ![]()
Mimochodem, ostravský kolega už nějakou dobu vyrábí taková krátká pětiminutová videa s tématikou života ve středověké Ostravě. Ta jsou moc povedená,část jich je na výstavě, stejně jako detektivní hra pro děti a různé interaktivní prvky k vyzkoušení.
brrr A dají se ta videjka někde najít?
(Aneb "ještě jsem ji neviděl a už hořím")
Jinak v Ostravě už jsem samozřejmě byla, ale dávno a málo)
Sweet Potato Dají! Na YT kanále Ostravského muzea.
brrr kde jsem letos trávila 2 týdny dovolené? V Ostravě. A když jsem se ostravských známých ptala, kde je co pěkného k vidění, tak jsem byla poslána do Dolních Vítkovic a zoo. Škoda. Třeba mi to vyjde o Vánocích.
Malvin jo taky tam nebylo moc dětí. Možná by to některé vůbec nepochopily. Moji minecraftoví synovci třeba. Musí to ty děti asi už znát z domova.
Moje maminka (1948) byla z výstavy úplně dojmutá.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)