barbucha Za me teda ty a moora jste jedine, komu ty nebarvene vlasy moc slusi. Menzelova vypada jak teta Bimbula, za me ne.![]()
Jaký účes.?...
barbucha ja obcas chodim na jezka do panskejch, umi to dobre
Luna teta Bimbula
Kam ty na ta přirovnání chodíš...
Luna Díky za tetu Bimbulu - pořád jsem přemýšlela, kterou postavičku mi to připomíná - věděla jsem, že je to něco od čarodějnic! Třeba už to byla příprava 30.?![]()
Dík brouku
Ona je to taky věc zvyku, možná kdybys mě zažila v tmavejch, řekla bys že teď vypadám jako vlastní babička
Třeba bych s tmavou barvou vypadala mladší... ale čert to vem, takhle je to jednak interesantní
a druhak - pohodlný!
(moora - souhlasím, tý to sluší moc, anžto má k tomu ty pěkný modrý oči ještě!)
To je fakt. Mně stejně většinou účtujou jakože pánskej střih...
Ještě co se šedin týče... včera se za mnou stavila kamarádka, kterou jsem neviděla snad půl roku (ale pořád je to kamarádka
). Nechala si stáhnout barvu a hlavu má prakticky bílou... a strašně jí to slušelo a kupodivu vypadala mladší než předtím! Prej "ty to nosíš už dlouho a cajk, tak jsem se taky odvážila". Je jí 70 a vypadala přisámbůh na padesát! Zajímavý ![]()
barbucha No a kdyby jí bylo 30 tak by taky vypadala na 50![]()
Dost pochybuju.
No kdo má ve třiceti plisé na ksichtě... pokud máš čerstvej, mladistvej obličej, neškodí nic! Naopak zvýrazňovat vrásky, nosoretní rýhy a další dobrodiní věku třeba v těch padesáti ještě i havraní černou mi připadá prostě moc tvrdý, většinou. To už z tý padesátky naopak třicítku neuděláš ![]()
barbucha jako, nejsem kategoricky proti, ale mezi havrani cernou na padesatnici a priznanou bilou je jeste strasne moc (a potencialne dobrejch!) moznosti.
Určitě je ![]()
Přijela kamaradka kadeřnice na majku. Tak jsme mezi první a druhou lahví Pálavy strihly ofinu.
Na zbytek vlasů prosím nehledet, od ohně budou smrdet, takže se nemyly. Asi je pozdě se ptát, jestli jsem udělala dobře..![]()

Kora udělala ![]()
Kora Joo, dobry! Vypadas tady trochu jak Jana Krausova.![]()
Kora Dobrý to máš, akorát se ti to asi nebude krátký vlnit, usuzuju dle sebe, já to ufikla taky a bez vína teda. Haha.
Kora myslím, že dobrý.
aale tobě by slušel i ten fialovej ježek. ![]()
Kora je to super![]()
Dadoo viktorka_od splavu díky dámy, tak hlavně, že se mi to líbí i když Pálava vyprchala. ![]()
Kora Máš recht, mohlo to dopadnout úplně jinak. Dítě se mi vrátilo nad ránem z čarodek totálně počmáraný černým popisovačem. Čelo, záda, ruce, nohy, co pili nevím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)