máš to krásný!.![]()
(jak to, že na Tvých fotkách máš jinak vlasy takové, ehm, rozčepýřené/suché.?.
)
máš to krásný!.![]()
(jak to, že na Tvých fotkách máš jinak vlasy takové, ehm, rozčepýřené/suché.?.
)
viktorka_od splavu Pekné to máš, táto dĺžka Ti sekne. A súhlasím s Miru, na Tvojich fotkách pôsobia niekedy Tvoje vlasy oveľa suchšie. Tu vyzerajú úplne zdravo a krásne.
Miru Daridari dekuji. takhle vypadaji od kadernice, ja je vyfoukat takto nedokazu. samozrejme i barva tomu pomuze, ale ona to skutecne umi i uplne bez niceho. poprve mi je vyfoukala doma jen umyte samponem a jeste blbym kartacem
jen pripominam, ze toto umi kazda kadernice. ale nedelaji to, jelikoz to nejmin 15-20 min trva. zehlickou to je supsup...
Sluší ti to moc, možná i proto, že se usmíváš, vlasy jsou super.
Poslední dobou mi na tvých běžných fotkách příjdeš unavená a vlasy vypadají vysušeně, jak již bylo psáno.
Ale klidně to může dělat osvětlení nad hlavou a blbý stín. Nevím.
Takže ![]()
viktorka_od splavu ježíš, to jsem měla kliku, už je to pryč...škoda pro ty další že to neuvidí.
viktorka_od splavu krásný ![]()
Catherinne unavena trochu jsem, a ty horni vlasy byly vysisovany a vyschly, kadernice sama rikala ze nevi cim to je a ze ty spodni pry jsou krasny a zdravy-pritom minule jsem byla na konci srpna takze zadny more slunce nic
uvidime jak se to vyvine, i mi trochu vic padaji jak jsem zhubla, ale podrusta to
a dekuju, i @nonemy:-*
viktorka_od splavu tak víš co, taky záleží jestli hubneš zdravě nebo ne...protože pokud ti chybí živiny, vlasy a pleť bude to první, kde se to objeví ![]()
Takže to měj ošefované. ![]()
viktorka_od splavu Pěknej střih
.
Catherinne jim dobre, jen malo![]()
viktorka_od splavu Já jím taky docela málo a efekt nula
.
whiskas Já jim hodně a efekt to má!:-D to jenom, kdyby někdo chtěl efekt, tak vím jak na to;-)
Karja tusim, ze zrovna pro tenhle efekt radu nepotrebuju ![]()
Karja lol ![]()
Karja
já tě miluju
Karja Ty vždy potešíš![]()
No, ale já jsem ztracenej případ, fakt. Včera jsem byla v kavárně, dala jsem si jen kávu, nic, žádnej zákusek, ani koláč, nic. No a večer jsem vařila polévku v 9 večer, došla mi smetana, takže jsem šla do nonstopu (tj. do lednice k našim) a tam jsem než jsem zavřela s tou smetanou dveře lednice natlacila do sebe koňakovou špičku snad na dvě kousnutí . No takže až se přestěhujeme, tak asi zhubnu, jednak doma nebudou už zákusky, ale v podstatě ani neuvarim, protože do každého jídla mi chybí pravidelně jedna podstatna surovina.
viktorka_od splavu A to jako nemáš hlad? Prostě sis řekla ,,jim málo,,? Jakoby já jsem v té fázi, že si to taky už umím říct!:-D
Karja jedna vec je zmaknout teorii, druha uvest ji do praxe. To mas jak ten Mark Twain - prestat kourit vubec neni tezke, sam jsem si to zkusil mnohokrat.
Karja Jenze pak nikam nesmis uz jezdit. Ja doma uz taky nemam nic, treba 90%cokoladu (co mi ani nechutna) a tak. Suroviny na vareni mi casto chybi taky. No ale pak jedu na navstevu k nasim, nebo oni k nam ci na skok ke tchyni a tam navareno napeceno. A ja o dve kila zase vic. A takhle porad dokola.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.