Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 16:33

ty russáci jsou hrozný kurvy

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 16:51

RoSa vono Trumpa je taky dost.

Trump během cesty na Aljašku na sociální síti Truth Social oznámil, že si telefonoval s běloruským diktátorem. „Měl jsem úžasný hovor s vysoce respektovaným prezidentem Běloruska Alexandrem Lukašenkem,“ napsal o lídrovi, který pronásleduje své politické odpůrce a nachází se na západních sankčních seznamech

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 16:55

Kokoska je to buranská pakáž... se to tak blbě sešlo časově, no...

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 16:55

V jedne diskusi na tema Aljaska byl ironicky prispevek, ktery se teda ale muze krute podobat vysledku

Z tiskové konference Trumpa po skončení jednání:

"Byla to krásná schůzka, nejlepší, jakou jsem kdy měl. Vladimír je můj přítel a dobrý člověk, upřímně jsme si popovídali. Chce mír a udělá všechno pro to, aby příměří nastalo co nejdříve. Proto okamžitě zastavuji jakoukoli pomoc Ukrajině, abych Zelenského, který mír nechce, přinutil ke spravedlivým ústupkům, které Rusko požaduje"

Offline andulka01
12199 příspěvků moje polička 15. srpna 2025 16:56

RoSa Z toho se nic dobrýho nevyvine. Trump se před nima zase poplazí, nabídne půlku Ukrajiny, pak ohlásí skvělý a krásný deal a Putin si s nim jako obvykle vytře. Pak russáci na Ukrajinu nahrnou další bomby, trefí nějakou tu nemocnici a dětský letní tábor a jsme kde jsme byli.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 11:19

Cerveny koberec pro vraha, potlesk, potrasani rukama, cesta prezidentskou limuzinou, usmevy, "ted je to na Zelenskem"... fuj.

Offline Ginevra
896 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 11:27
Reakce na Kokoska:

Cerveny koberec pro vraha, potlesk, potrasani rukama, cesta prezidentskou limuzinou, usmevy, "ted je to na Zelenskem"... fuj.

​No ale co od toho oranžovýho kašpara čekáš? Když už ho tam POZVAL, tak ho přece nenechá plazit kanálama (což by si dozajista zasloužil). To bylo celý špatně, od začátku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2025 11:29

Kokoska děsný!!!

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 11:39

Ginevra tak nekde se sejit museli, Trump do Ruska tezko pojede a jinde by Rusaka zavreli (doufam). Jen bych teda vynechala ty ceremonie, mohli se setkat az v jednacim sale. Ale ne ze bych cekala, ze to k necemu bude, proste Trumpovo gesto. 

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 13:03

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 16. srpna 2025 13:44

Nemyslim, ze Trump ma jakykoli mindrak. No, mozna ho trochu stvou vlasy. Spis maji oba prebujely ego a jeden kazdy chce byt panem sveta.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 14:24

Já jsem z toho kokota úplně na prášky. Fakt si přeju, aby zdechnul. Nejlíp hned, v objetí s Putlerem.

Kokoska 

Ale to víš že má mindrák. Řekla bych že i víc... Hele tady zrovna jeden řeší - a vůbec se nestydí: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/donald-trump-usa-norsko-ministr-financi-jens-stoltenberg-rozhovor-cla-nobelova-cena-miru.A250814_133806_zahranicni_idh

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 17:40

barbucha to mi neprijde jako mindrak, spis presvedceni, ze muze kdykoli zavolat komukoli a (podle nej jiste pravem) pozadovat cokoli.

Offline mirajo
2467 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 17:49

Kokoska To si narcisti myslej, ze maj narok na specialni zachazeni, kdykoli. A za tim velkym egem byva velkej mindrak nebo zraneni. Neco vic nez mala vyska, blby vlasy.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 18:48

Kokoska 

Já souhlasím s mirajo . To není jen tak samosebou, že je to takovej kokot. Teď se chová jak se chová protože může... ale obávám se že se na něm podepsal už jeho taťka (pěknej prevít, nakonec Doníkův bratr se radši předčasně upil...) a tak Doník až patologicky dychtí po uznání. Vždyť ho na to utáhne každej jak na vařený nudli, chudáka malýho.

Jako přebujelý ego mají oba, vo tom žádná, ale Putler je jen obyčejná kágébácká svině, prostě russák. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 17. srpna 2025 19:16

mirajo barbucha takhle videno to tak muze byt, v kazdem pripade souhlasim s vyrokem naseho prezidenta o osobnosti Trumpa.  Donik s Putinem jsou jeden za osmnact, druhej bez dvou za dvacet.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:08

Kokoska 

Mně se, teď s jeho vystupováním v posledních dnech, zdá, že ho museli šikanovat už v tý vojenský škole.

Úplně to vidim. Tlustej protivnej Doník dostává pravidelně na budku... a ještě k tomu vzápětí ostrej  kázeňskej trest, protože se drze bránil

Hovado tupý. Bych mu tu Nobelovku nacpala tak akorát do chřtánu, ať se s ní udáví.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:23

barbucha možná to vzniklo ještě dřív, zrovna jsem četla tohle. Ty články z medium beru teda hodně s rezervou, ale na tomhle může něco být. Už jsem si kolikrát říkala, že Trump Putina skrytě obdivuje.

Offline barbucha blogger
33741 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 11:30

Kokoska 

No vida.

Podle mě je v podstatě chudák. Potřebuje (se) imrvére ubezpečovat že je nejlepší (taky myslím že kvůli fotrovi)... je na tom závislej jak na kyslíku. 

Ale v Americe to má těžší než Putin, ten dostává obdiv a uznání od mužiků automaticky... proto k němu Donald tak vzhlíží, blbec jeden.

Offline RoSa
9476 příspěvků moje polička 18. srpna 2025 17:15

politici se musej školit, jak s tim hovadem jednat!