ty russáci jsou hrozný kurvy ![]()

ty russáci jsou hrozný kurvy ![]()

RoSa vono Trumpa je taky dost.
Trump během cesty na Aljašku na sociální síti Truth Social oznámil, že si telefonoval s běloruským diktátorem. „Měl jsem úžasný hovor s vysoce respektovaným prezidentem Běloruska Alexandrem Lukašenkem,“ napsal o lídrovi, který pronásleduje své politické odpůrce a nachází se na západních sankčních seznamech
Kokoska je to buranská pakáž... se to tak blbě sešlo časově, no...
V jedne diskusi na tema Aljaska byl ironicky prispevek, ktery se teda ale muze krute podobat vysledku
Z tiskové konference Trumpa po skončení jednání:
"Byla to krásná schůzka, nejlepší, jakou jsem kdy měl. Vladimír je můj přítel a dobrý člověk, upřímně jsme si popovídali. Chce mír a udělá všechno pro to, aby příměří nastalo co nejdříve. Proto okamžitě zastavuji jakoukoli pomoc Ukrajině, abych Zelenského, který mír nechce, přinutil ke spravedlivým ústupkům, které Rusko požaduje"
RoSa Z toho se nic dobrýho nevyvine. Trump se před nima zase poplazí, nabídne půlku Ukrajiny, pak ohlásí skvělý a krásný deal a Putin si s nim jako obvykle vytře. Pak russáci na Ukrajinu nahrnou další bomby, trefí nějakou tu nemocnici a dětský letní tábor a jsme kde jsme byli.
Cerveny koberec pro vraha, potlesk, potrasani rukama, cesta prezidentskou limuzinou, usmevy, "ted je to na Zelenskem"... fuj.
Cerveny koberec pro vraha, potlesk, potrasani rukama, cesta prezidentskou limuzinou, usmevy, "ted je to na Zelenskem"... fuj.
No ale co od toho oranžovýho kašpara čekáš? Když už ho tam POZVAL, tak ho přece nenechá plazit kanálama (což by si dozajista zasloužil). To bylo celý špatně, od začátku.
Kokoska děsný!!!
Ginevra tak nekde se sejit museli, Trump do Ruska tezko pojede a jinde by Rusaka zavreli (doufam). Jen bych teda vynechala ty ceremonie, mohli se setkat az v jednacim sale. Ale ne ze bych cekala, ze to k necemu bude, proste Trumpovo gesto.

Nemyslim, ze Trump ma jakykoli mindrak. No, mozna ho trochu stvou vlasy. Spis maji oba prebujely ego a jeden kazdy chce byt panem sveta.
Já jsem z toho kokota úplně na prášky. Fakt si přeju, aby zdechnul. Nejlíp hned, v objetí s Putlerem.
Ale to víš že má mindrák. Řekla bych že i víc... Hele tady zrovna jeden řeší - a vůbec se nestydí: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/donald-trump-usa-norsko-ministr-financi-jens-stoltenberg-rozhovor-cla-nobelova-cena-miru.A250814_133806_zahranicni_idh
barbucha to mi neprijde jako mindrak, spis presvedceni, ze muze kdykoli zavolat komukoli a (podle nej jiste pravem) pozadovat cokoli.
Kokoska To si narcisti myslej, ze maj narok na specialni zachazeni, kdykoli. A za tim velkym egem byva velkej mindrak nebo zraneni. Neco vic nez mala vyska, blby vlasy.
Já souhlasím s mirajo . To není jen tak samosebou, že je to takovej kokot. Teď se chová jak se chová protože může... ale obávám se že se na něm podepsal už jeho taťka (pěknej prevít, nakonec Doníkův bratr se radši předčasně upil...) a tak Doník až patologicky dychtí po uznání. Vždyť ho na to utáhne každej jak na vařený nudli, chudáka malýho.
Jako přebujelý ego mají oba, vo tom žádná, ale Putler je jen obyčejná kágébácká svině, prostě russák.
Mně se, teď s jeho vystupováním v posledních dnech, zdá, že ho museli šikanovat už v tý vojenský škole.
Úplně to vidim. Tlustej protivnej Doník dostává pravidelně na budku... a ještě k tomu vzápětí ostrej kázeňskej trest, protože se drze bránil ![]()
Hovado tupý. Bych mu tu Nobelovku nacpala tak akorát do chřtánu, ať se s ní udáví.
No vida.
Podle mě je v podstatě chudák. Potřebuje (se) imrvére ubezpečovat že je nejlepší (taky myslím že kvůli fotrovi)... je na tom závislej jak na kyslíku.
Ale v Americe to má těžší než Putin, ten dostává obdiv a uznání od mužiků automaticky... proto k němu Donald tak vzhlíží, blbec jeden.
politici se musej školit, jak s tim hovadem jednat! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.