Catherinne kdyby bylo třeba, pošlu další jehly. určitě bude lepší použít ty silnější, protože 70 nebo 80 jsou na ty silnější nitě moc tenké.
Podpora za časů korony
prďola dala jsem tam svoji jeans a tys poslala taky, takže to je myslím cajk.
Spíš mám teda pocit, že jsem týden doma a jsem už naprosto grogy ![]()
V Praze na Císařské louce vzniká karanténní kemp pro bezdomovce. Probíhá sbírka spacáků apod.

Catherinne tak ty roušky na chvíli odlož a třeba ... třeba si ušij něco hezkého na sebe ![]()
![]()
já vím, omlouvám se
já jsem před chvílí domíchala dezinfekci ze všeho lihu, co se mi tu sešel, a jak jsem rozjetá, tak jsem si říkala, co bych si tak umíchala teď? ![]()
prďola drink!
Mrakoplas
Za normálních okolností by to byla trefa do černého, ale tady je ve vzduchu tolik lihových výparů, že mi stačí zhluboka dýchat! ![]()
Sweet Potato
jako ze života!
Sweet Potato
chuchuchu.
Divadlo Radka Brzobohateho spouští na svém FB akci pro deti. Každý den v 19,30 budou číst dětem pohádky.

Catherinne Ja nemam moc vykonou zehlicku a prisla jsem na vychytavku tech slozenych, nazehlim a dam je jeste lisovat mezi knizky;-). Hlavne to vsechno delam po etapach, po chvilkach. No a dneska jsem prisla na super detskou na.gumicky, ale take se neuchytila:-/
Sweet Potato ha, nejsem jedina kdo si myslel celej zivot ze je to TOULEN
Toulen ![]()
dzizisketa nerikej zes to vedela???![]()
co? Že toluen je toluen?
dzizisketa no:)
711990 Ja to vim az ted!
Ne že by se mne ptali přímo na toluen, ale mám státnici z analytické chemie
A stejně si myslím, že ten toulen v příspěvku od sweet potato je překlep
Karja já jedu tak, že kolem páté odpoledne začnu stříhat a žehlit, zkrátka dělat přípravu, protože nechci tím strojem hrčet celý den a s tím skončím okolo půlnoci. A od rána do těch pěti šiju.
A byla jsem teda třikrát běhat.
A o víkendu vaří muž
, je zlatej , tak mě nic krom koček nerozptyluje.
Ale ten pocit je fajn i když mi to berou od ruky.
To ty to máš složitější.
Ty dnešní jsem si je stihla alespoň vyfotit a jsou fuč. Bylo jich 26.

přiznávám, že jsem si toho překlepu tam vůbec nevšimla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)