Tak to teda sedlo ![]()
Podpora za časů korony
Catherinne jseš úžasná
, já zatím vyrobila deset pro rodinu a sbírám sily na druhé kolo.
Catherinne Dej si tu špalku třeba do nějakého hrnečku a postav na zem. Potom nit veď normálně jako bys ji měla na kolíčku. Důležité je, aby ten hrnek byl umístěny kolmo pod kolíkem. Normálně se ti bude nit odvíjet. Já jsem už rousky přestala počítat.Taky si dělám polotovary a pak je kompletuju, je to rychlejší.

continuity ty tam máš děti, to je něco jineho. Deset skvělých ![]()
rozarka krásné je máš ![]()
Catherinne Ty teda jedes![]()
Catherinne Ses skvela a dobre delas, mne se na FB neustale zobrazuji prispevky, ze I ruzne zdravotnicke organizace nemaji dost. Desny, nemit ty skvrnata, vybaluji vybavu prosteradel od babicky a siju taky ostosest. Nikdy jich nebude dost, protoze treba v nemocnici, jak se budou po kazdem pouziti po par minutach vyvaret, tak pujdou dost rychle do kopru. Takze smekam, ses uzasna!
dzizisketa nojonooo![]()
rozarka Ty jo,ja jeste neprisla, jak se na stroji dava entl, ale je tam, deda si k nam chodivaval entlovat, on na svem nemel. Ale hodne jsem se vylepsila fakt, najednou jsem vyresila spoustu technickych drobnosti, nad kteryma jsem roky dumala, proc se to stava:-D
Catherinne rozarka skvělé jste! ![]()
![]()
Úplně všechny!
Mrakoplas
Za normálních okolností by to byla trefa do černého, ale tady je ve vzduchu tolik lihových výparů, že mi stačí zhluboka dýchat!
![]()
rozarka Catherinne jste skvele! Ja jsem vcera spachala 20 kousku, neco z jednoduche silnejsi bavlny, neco z dvojvrstve tenci. Ale protoze me hrozne stve zavazovani na snurky, delala jsem to s gumickama za usi. Brzo je budem mit jak ta opice, co nekdo daval do vtipu. A gumky dosly ![]()
Kokoska starý silonky nemáš? místo gumiček. nebo bavlněný triko (úplet) taky trochu pruží
moora jo, uz jsem premyslela, ze rozstriham nejaky tricko. Nevim, co by silonky rekly na vyvarku?
Catherinne rozarka A všechny, jež šijete roušky, jste úžasné! Já bych potřebovala vylepšení ve formě větráku k roušce
Nebo aspoň do ruky před obličej.
Mám problém s nedostatkem vzduchu, jak si zakryju ten nos. Takže přemýšlím, jak to vydržím na poště či u doktora. Z obchodu jsem musela na chvíli odejít od poloprázdného košíku a prodavačky tím dost vyděsila
Lékárnice mě sprdla, že si na roušku sahám:(
Včera jsme s mužem v posteli promýšleli, jak ho vyrobit - nová zábava při usínání
On mi totiž musel pustit nasměrovaný větráček na obličej, abych na něj neotvírala furt okno, když mrzne![]()
Já bych ty dvojité taky neprodýchala
. Ale jak jsem někde četla, prý je jedna vrstva dostačující. Tak možná raději si ji často měnit. A tak mě napadá, jestli je tu někdo z Liberecka, můžu mu věnovat. Pokryla jsem své okolí a ještě mi něco zbývá.
Na Liberecku netrvám, jen, že nemohu přivézt ![]()
Korsičanka Mám cestovní větráček, fakt malý do dlaně - nechceš ho poslat? ![]()
Nám sloužil jen pro pobavení všeho předchozího i současného zvířectva ![]()
prďola No, jestli je účinný, sem s ním. Snad ti ho neodkrágluju
Známým na Šumavě vybuchla v lednu žárovka, když jsem s lampičkou svítila celou noc:))) Ale lampička byla teda ruská, tak nevím, jak soudruzi ze SSSR![]()
A samozřejmě děkuju, anděli!![]()
Mně kupodivu silonky jednu vyvářku vydržely, na rouškách pro mě je to jedno, až nebudou pružit, dám jiné. Oni jakýkoliv gumičky na tom nebudou o moc líp. Do těch nemocnic to holt musí být roušky se šňůrkou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)