Až budem vedieť presnejšie info o predaní, dam vedieť a dohodneme sa :) 999 domenica Ellen
Porcování dezinfekce na ruce :-)
domenica vůbec není zač
daleko radši bych porcovala nějakou vůni
mnum Teď kontroluju počty lahviček k distribuci a ještě máš u mě jednu lahvičku z druhé várky, já jsem z první várky chtěla distribuovat jen po jedné lahvičce. Tak se v SZ domluvíme jak předám tu druhou ![]()
prďola Ty znáš story s gumičkami?
A Kubrt byl synkův spolužák...ani jsem se ho nezeptala, zda to v rodině taky znají![]()
barbucha Díky za hlášení
jsem moc ráda, že to štafetové předávání tak skvěle funguje! ![]()
Korsičanka Neznala jsem, ale jak to lidi kolem mě používali, tak mě YT poučil ![]()
Korsičanka prďola scénku zná snad každý... na to je jediná rada... zavoláme Hrachový ![]()
A co na to počítač?
Omlouvám se za OT... ale musím... pobavila jsem se...
Pokud bych se mohla pripojit s prosbou o lahvicku z dalsi varky, byla bych moc vdecna!
Prosperina - osobni odber Smichov (nelip kolem Andela, ale muzu si dojit po Smichove a okoli kamkoli).
Damy, jste uzasne, klobouk dolu a diky!
Objevila jsem tohle vlakno ve vsem tom frmolu az ted a uplne me dojalo. Je mi moc lito, ze se nemuzu aktivneji zapojit, ale momentalne pecuju o rodice, oba v rizikovy skupine a tata jako onkopacient a cerstve navic kardiak a potrebuje pomoc s nekterejma kazdodennima ukonama, tak jsem dost predpos..na a snazim se kontakty co nejvic omezovat a akorat siju rousky. Ale par osobnich predani bych pripadne po Smichove a okoli v ramci vychazek zvladnout mohla, kdyby bylo potreba, to neni nic rizikovyho.![]()
prďola Ak by bola este jedna fľaštička, tak vezmem i pre Prosperina
Jste tu opravdu skvele, lodisticky stab na 1*!!
prďola Az bude cas, poslu adresu do Brna, zaroven, pokud je toho vic, muzu po Brne rozvezt.
Prosperina Určitě ano ![]()
paktofonika Já ještě někde vykouzlím lahvičku, přidám ji do připraveného balíku a mohla bys prosím Prosperina přidat na svůj distribuční seznam a domluvit s ní předání? Ať máme Smíchov pokrytý ![]()
paktofonika Zrovna jsem to zdlouhavě psala, protože jsem současně kouzlila tu lahvičku
mám!
prďola muzes tu moji druhou lahvicku poslat pro Prosperina, a az budes mit nekdy dalsi varku prijedu si pro ni, opet muzu vzit nekolik lahvicek pro jine... zatim mi staci ta prvni, dekuji ![]()
Pavlena Jo, logistika je excelentní! ![]()
Poštou budu posílat v úterý, takže včas poptám adresu v SZ. O nikom dalším z Brna nevím, ale uvidíme, jestli se ještě někdo třeba neozve. Povedu tě na seznamu jako depozitář/kurýr - a to už je sakra funkce! ![]()
prďola cítím se poctěna...!!![]()
![]()
mnum Díky! Já právě mám naplněné všechny dostupné, další příjdou v pondělí ![]()
prďola paktofonika mnum Damy, jste naprosto uzasne, moc diky!
A jdu vybirat nejakou sympatickou zvireci charitu.
Pavlena Jo, logistika je excelentní!
Poštou budu posílat v úterý, takže včas poptám adresu v SZ. O nikom dalším z Brna nevím, ale uvidíme, jestli se ještě někdo třeba neozve. Povedu tě na seznamu jako depozitář/kurýr - a to už je sakra funkce!
Jsem z Brna a ráda bych se k porcování přidala a poprosila o 2 lahvičky dezinfekce. Moc děkuji!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)