Korsičanka To je k fakt k nas..ní!
Zkus tam radši zavolat, kdoví jak se jim aktualizují data ![]()
Porcování dezinfekce na ruce :-)
prďola Už jsem tam byla včera se zásilkou (a předtím volala) a nic nebylo:( Jsem na poště už profláklá, takže se staví do pozoru, jen se představím
Nebudu tedy dráždit hada bosou nohou a vydržím:)
prďola Dávka s tea tree oil má ještě placebo efekt. Díky vůni si připadám echt vydezinfikovaná
Je to docela síla.
Korsičanka mně to ukazuje, že baltik už má zásilku uloženou na poště, ty a rasaNori ji máte v přípravě k doručení. tak předpokládám, že by dnes na té poště mohla být taky uložená, když nedoručují přímo adresátům ![]()
coralline jj, placebo efekt je taky důležitý!
a to jsem tam EO dávala radši míň.
jo, a navíc se člověk může utěšovat, že tea tree oil má i hojivé účinky pro namáhanou pokožku rukou ![]()
prďola Ty jovka, chtěla jsem ti vyfotit, že tam přípravu k doručení nemám a hle
Ty jsi kromě všeho ještě kouzelnice, že urychluješ dodání (nebo popoháníš poštovní web?)![]()
Korsičanka řekla bych, že to bude vliv společných koncentrovaných myšlenek, díky kterému dochází k samovolnému posouvání zásilek k jejich adresátům ... a na poště z toho musí být značné pozdvižení ![]()
prďola Už mi to zas ukazuje teprve 2. krok - nějaký zlý protivirus![]()
Edit: A navíc - zásilka, již jsem EKONOMICKY= levněji podávala včera u nás, je dnes v Brně!!!
prďola uz je to na tridirne v Ostrave![]()
Korsičanka myslím, že je to jen chyba replikace dat mezi servery. ta síť musí být teď neskutečně přetížená. zkus to ještě později zkontrolovat ![]()
rasaNori tak snad to rychle dotřídí ![]()
prďola Provedu, Kirké!![]()
continuity Moc díky!
Domluvím se na další možné distribuci, případně pošlu poštou ![]()
prďola nedostala, včera byla u mě andulka01 a prý ji pro mě nemela, vse dala barbucha . Já to asi přežiju, jinak jsem po ní poslala peroxid a kus nějaké bavlněné látky.
Dostala jsem 3 flašky: já, RoSa a holka hnědooká! ![]()
barbucha To je ok, v té první várce bylo fakt málo lahviček
Domluvím se na dalším předávání/poslání
prďola já se třeba někam do města už dostanu. Budu muset příští tyden do práce a to nám přes celou prahu.
continuity ok, domluvíme se na příští týden, lahvičku u mě máš ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)