Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline notna
8370 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:05

continuity Všechno nejlepší k narozeninám! A ať se od toho dna odrazíš a je už dobře!

Offline Makara
3349 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:14

continuity všechno nej... k narozeninám.

A k té práci - jestli ještě nejsi úplně fit a padne na tebe péče o  dalšího maroda, tak bych aspoň na těch pár dnů do OČR šla, abys trochu umravnila šéfa, s tím, že budeš dělat "jen" rozjeté projekty a nezačneš nový úkol. Ono to prostě všichni zaměstanavatelé a většina šéfů zkouší, co člověk vydrží. Taky bys na OČR nebo neschopence pracovat vůbec nemusela... Ale jasně, víš, že většinou to za tebe stejně nikdo neudělá, tak "vyšíváš" i z postele s horečkou. 

Offline Lamicka
13989 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:15

continuity vše nejlepší k narozeninám! :)

Na pár týdnů bych si vzala paní na pomoc v domácnosti, takovou co uvaří, uklidí, pomůže a zbytek pokryješ sama. Ať je brzy zase dobře.

Offline brrr
11553 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:24

continuity Všechno nejlepší! Hele, ono se to otočí zase do pohody, neboj.

Říkala jsem si, že máš dneska narozky, ale nebyla jsem si sto pro jistá.

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 27. března 2022 13:42

continuity vsechno nejlepsi, at je lip!

Na tchyni a jeji narky se vykasli, at si to s ni kdyztak resi manzel. Rekla bych, ze ji to brzo utne.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. března 2022 14:01

Díky holky. Jo, bude si to muset nějak sednout. Hlavně se muž bude muset přestat tvářit, že se nic neděje, protože si zvládne očistit jabko. 

Teď hledali s dětma pumpičku na kolo, prý tady někde byla. Zvládli rozhrabat kumbal, ale zpět to tam už nedají. 

A ještě ji ani nenašli, takže místo procházky jdu do garáže. Varianta je, že je k babičce odvezu a stejně bych to musela řešit v týdnu. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 27. března 2022 14:19

continuity asi te neceka moc pekny obdobi, ale snad si to nejak sedne. Holky by se mohly taky trochu zapojit, ten uklid kumbalu bych jim zadala asi nesmlouvave. Ta snaha nemohouciho o samostatnost je nekdy o nervy, zazivam to u mamy. Reknu ji, at necha hrnek a talir na stole, ze to uklidim az dodelam to, co zrovna delam. Ne. Musi to vzit, udela dva kroky, protoze ma obe ruce plny, tak se nema ceho chytit, zustane stat, klepe se a úpí. Takze pustim  co mam v ruce a vyrazim uklidit hrnek a talir... Hodne sil a asi fakt hledej aspon nekoho na uklid.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. března 2022 14:24

Kokoska já se bojim, že ji úplně neutne, ona je velká manipulatorka a on ji na to vždy dosť skákal. On to pak hodinu se mnou řeší, jak by ji mohl pomoct a jestli nedat tchána do LDN. Já jsem pak akorát nasrana, protoze jemu nic fyzicky není! Dva dny byl ve špitále, povysetrovali ho a kromě vysokého tlaku je úplně zdravej.  Semlela ho ta invaze, tak je špatnej psychicky. Já s ním teď mluvila denně, je úplne orientovanej, v rámci možností i veselej. 

Dnes řekl muž tátovi, ať se trochu vzmuzi a přestane si ztěžovat, jestli nechce do nemocnice, protože ona ho tam jinak dostane. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 27. března 2022 14:31

continuity nezbyde nez to manzelovo probirani s tebou utnout. Sveho casu jsem taky delala vrbu, nebyl nikdo, s kym bych si o tom mohla promluvit i ja, az jsem nespala, bylo mi zle od zaludku, blby zkratka. Manzel vzdycky prisel z prace, sedl si a zacal. Az jsem se jednou neudrzela a vyjela na nej, at uz toho necha, bud at to resi s nekym jinym nebo si to necha pro sebe, ale ze ja uz nemuzu. A bylo po problemech, obcas si vzpomnel, to jsme v kratkosti probrali, ale nejake denni sahodlouhe vylevy fakt stopnul.

Omlouvam se za naduzivani slova Utnout

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. března 2022 14:38

Makara jo, se šéfem to je složité, kdyby mi jenom přibyl další projekt vůbec to neřeším. Jenže on sám řeší docela krizi a potřeboval by ode mě, abych koučoval nějaké lidi. To je věc, kterou nějak umím, když jsem sama v pohodě a mám tak řečeno, kde brát, protože o tom musím hodně přemýšlet a tak. 

Navíc na mne vysypal nějaké problémy v mém týmu, to budu muset taky řešit a úplně se toho děsím. Snažila jsem se mu to v pátek vysvětlit, ale on si liboval,jak nás ty problémy všechny semkli.

Musím si popovídat s naší HR, co s tím, ta je taková rozumná. 

Offline Candance
5587 příspěvků moje polička 27. března 2022 15:05

continuityvsechno nejlepsi a potlapkavam a preju hodne sil

Offline letfenixa
10243 příspěvků moje polička 27. března 2022 15:46

continuity všetko najlepšie k narodeninám! 

A fakt ti tu dobre radia,  nejaká pomoc v domácnosti určite bude treba, ničomu a nikomu nepomôže,  keď sa zosypes aj ty. Nedaj si naložiť viac, ako vieš,  že zvládneš .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2022 15:53

continuity nemáš to fakt lehké, ale věřím, že za pár dní najdete nový systém. Kromě výše uvedeného, nešla by trochu zaměstnat i ta tchýně? Nevím, v jaké je kondici teda. Ale kdyby občas uvařila nebo tak něco, že by neměla tolik času babrat se v sobě a tobě by to trošku ulevilo.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 27. března 2022 15:55

continuity Všechno nejlepší k narozeninám - hlavně ať je brzo líp (na všech frontách!), sesypalo se toho na tebe fakt hrozně moc.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. března 2022 15:58

Díky děvčata. Já o tom přemýšlím, ono není nejhorší, že mám najednou toho víc. Ale spíš, že se buď prý přece nic neděje nebo komukoliv zavolám, všichni chtějí politovat a podporit. 

Tejden jsem to s COVIDem a dětma táhla sama. To nikdo neviděl, tak to asi vůbec nebylo, přitom mě to docela vyšťavilo. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. března 2022 16:10

Kokoska holky se fakt snaží, musely zacit jezdit MHD na kroužky, kam je doteď někdo odvezl ( třeba bazén, kde jsem si zaplavala a nebo si muž mezitím skočil do sauny) 

Ten kumbal je systém takových těžkých beden plných nářadí, kovových lezeckých věci a tak. Sama jsem mela co dělat, to tam nacpat. 

Ony si i trochu uvaří, ale hlídám je u toho, poslední co teď ještě potřebuji, je dítě s úrazem. To je jediná dobrá vec, že jsou zatím zdravé a nějak fungují. 

Offline Kokoska
32558 příspěvků moje polička 27. března 2022 16:29

continuity drzim palce, at to nejak zvladate. Co taky zbyde, vid?

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. března 2022 16:30

Kokoska ono to nějak půjde no. Něco určitě osekám, ještě uvidím co.

Offline Garfie
26836 příspěvků moje polička 27. března 2022 17:38

continuity Všechno nejlepší k narozeninám!  Pěkně se to nasypalo, ale vypadá to, že už jsi na dně, tak to půjde jenom nahoru, držím pěsti. Nějaká denní pomoc by se ti hodila, zkus se poptat. K sousedům jezdila za starou maminkou nějaká mobilní zdravotní služba, paní se s ní šla projít, nachystala oběd a jela, taková krátkodobá výpomoc, aby nebyla celý den sama doma. 

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 27. března 2022 18:13

Díky moc všem, fakt to tady pomaha.

ještě jsem si trochu promluvila s mužem, je to lepší. Fakt poslední věc, co bych chtěla, aby si myslel, že za to může on. On do toho spadl (doslova) celkem nevinně.