Ahoj Vendulko, to znám, ty starosti o matku, jsou to křehké bytosti
, jednou lépe, jednou hůře, a tak pořád dokola, tak zas bude lépe
. Přivezla sis nějakou vůni?
Koronavirus
Díky
.
Mě jen mrzí, že si mamku covid zrovna našel s tím zánětem močáku, že horší průběh má s největší pravděpodobností hlavně kvůli tomu, že teď má tu už jinak oslabenou imunitu slabší než obvykle.
Na druhou stranu jsem pochopitelně ráda, že si ji našel až teď, kdy se o ni mají jak v nemocnici postarat, že má mamka ty tři dávky.
No jsem zvědavá, jak v pondělí se ségrou dopadneme. Od včerejšího rána strašně potím
a úplně malinko mě pobolívá na spáncích hlavy
, ale to může být i nadměrný stres...
A pořád posmrkávám...
Prostě buď jsem si ho dovezla z letiště CDG nebo to byl jiný prevít, který ode mě mamka ale stejně chytla a covida si k tomu přibrala až v té nemocnici při té první středočtvrteční hospitalizaci a mám ho od ní stejně no...
Dovezla. Čtyři. Já se pak pochlubím v nákupním parfémovém vlákně. Už bych to udělala, ale teď s mamkou na vůně nemám moc myšlenky. Snažím se kvůli psychické pohodě dělat hodně mechanických věcí jako doplňování do databáze, u kterých se nemusí moc přemýšlet.
Nemáš to vůbec jednoduché... ![]()
... a těším se na info o tom, co sis přivezla - no a hlavně na recenze...
wendulka moc držím palce, budete všechny brzy v pořádku![]()
No protože se od včerejšího rána pořád potím a malinko mě pobolívá na spáncích stejně jako už včera večer a začalo mě ráno nějak divně šimrat v nose, zašla jsem si do lékárny pro AG test a to pondělní PCR vidím u sebe bledě
.

wendulka nj tak hlavně abys měla trochu klidu na uzdravování i pro sebe![]()
No já bych se právě od návratu z Paříže vůbec neoznačila za nemocnou, jen lehce nastydlou.
Možná bez těch tří dávek bych asi měla chřipku.
To prosinci jsem tu týmu měla daleko horší. Mamka se ségrou to ode mě chytly a byly na tom líp jak já. Ale to jsme pozitivní nebyla ani jedna.
A teď takto![]()
...
wendulka preju lehky prubeh. Ja jsem celou covidovou dobu chodila na testy, hlavne kvuli cestam za nasima, kdyz jsem se necitila 100% ok. A lapla jsem to az ted, jak se prestaly nosit rousky, presne ty priznaky, jak popisujes. Jen jsem se nepotila, naopak mi byla porad zima. A kolikrat mi bylo o dost hur, nebyt ted naposled zase cesta prede mnou, vubec bych to neresila, natoz pred covidem. Normalni lehci ryma. Akorat teda jeste po skonceni karanteny 14 dni pocit vetsi unavy, ted uz je dobre.
No nebýt mamky, tak o tom vlastně taky nevím.
I když zchvacena se cítím poprvé až dnes po nákupu, kde na mě všichni koukali jak na debila, že mám respirator.
A taky mě začala bolet pravá kyčel, tak teď zase úplně nevím, jestli sedmý den po návratu je to pořád covid anebo se na mě chytil od mamky z nemocnice, že jsem prostě nastydlá. Těžko říct.
Každopádně mamka je už bez teplot. Komunikuje normálně.
A chápe, že má covid a domů prostě teď nemůže, než jí skončí izolace. Naopak je spokojená, že je na izolací a má tak pokoj sama pro sebe, jak jsem s ní dnes mluvila přes mobil. Bych se z ní picla.![]()
![]()
Doktor bude na telefonu až v pondělí, tak se pak snad dozvím víc.
Věděla jsem, že některé věci jsou zde na Parfumanii nakažlivé, opary, těhotenství a tak, teď už vím, že očividně i pozitivní covid testy, mám teď před sebou úplně stejný, jaký jsi postovala po poledni, achjo... To je k vzteku... :(
No to je skoro vtipné - posledních čtrnáct dní jsem měla hrozný kašel, dušnost, nemohla jsem ani mluvit - a test negativní, teď kašel lepší, trochu rýma, těžké ruce, test jsem si udělala proto, že jsem se měla vidět s kamarádkou se zdravotními problémy, tak pro jistotu - a test pozitivní.
na mě něco vlítlo v pondělí, nejsem vysloveně nemocná, jen jak říká moje máma "nakřapaná" ale nemůžu se toho zbavit ![]()
Aha.
SunEclipse no, asi abys na ten test zasla, vzhledem k tomu, co sis tady precetla ![]()
Kokoska včera jsem si dělala antigen, negativní. A jelikož jsem jezevec, nemám ani koho nakazit. ![]()
SunEclipse Jak rika muj syn, v tomto pripade je negativita pozitivni!
wendulka to ma mrzí. Prajem skoré uzdravenie!!!
A som prekvapená z toho letiska, ja som práve dorazila z Amsterdamu a tak Shiphol, ako aj Viedeň jdnoznačne rúška museli bzť.
Tak mám premiéru. A samozřejmě se mi udělalo blbě dnes ráno, po velké akci. A muž má za chvíli odjet na týden pryč kvůli práci...
A som prekvapená z toho letiska, ja som práve dorazila z Amsterdamu a tak Shiphol, ako aj Viedeň jdnoznačne rúška museli bzť.
Ani v Praze nic. Ani na palubě ČSA. Prý už jen vybrané letecké společnosti je vyžadují, mi říkala jedna klientka.
A děkuju. Nicméně já bych se ani dnes neoznačila za nemocnou. Jsem si dnes schválně udělala jiný Ag test od jiného, rovněž spolehlivého výrobce hlavně, abych zjistila, jestli jsem pořád infekční. Zítra jsem na tom PCR jasná no.

Na druhou stranu zase už je to devátý den od kontaktu s tím klukem. To mi začíná víc připadat, že covid to nejspíš bude až teď od čtvrtka od mamky z nemocnice
...
Vysvětlovalo by to teoreticky i to, proč ségře pořád nic není.
Obě kolegyně, co měly covid před dvěma měsíci, měly totiž po prvním pozitivním Ag testu a hned ten den potvrzením PCR, Ag test šestý den už negativní.
I když ono je to ve finále samozřejmě fuk, tak jako tak ji do té nemocnice prvotně stejně nákaza ode mě, kterou jsem z té Paříže dovezla a která neudělala dobře její imunitě oslabené infekcí močového měchýře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)