Kora Rok a půl!! To je děsný ![]()
O té karanténě hrazené z pojištění píše Ivana Svobodová v posledním Respektu, většina je teda za paywallem.
Kora Rok a půl!! To je děsný ![]()
O té karanténě hrazené z pojištění píše Ivana Svobodová v posledním Respektu, většina je teda za paywallem.
Aranel jo vidíš, v Itálii jsou navíc i ty covid-hotely, zdarma... nechápu, že maj lidi potřebu to cestou domu naprskat na co nejvíc lidí ![]()
Jsme na jedné lodi, kdybys objevila něco, co je dobré a opravdu pomáhá, tak se neostýchej, budu moc ráda za jakoukoli radu. ![]()
Taky loňské vánoce?
Mha jo, loňské vánoce. Průběh v pohodě a pak tohle. Budeme si držet palce ať je líp. Ale popravdě jsem v tomhle případě poněkud skepticka. ![]()
Je to na růžového pudla.
Vari tak co já vim, tak se to řeší a je na to i pojištění: pro případ, že se kovidově zasekneš v místě dovolený a nemůžeš domu (propadlá letenka, navíc neplánovaný ubytování, strava - dokud nejsi negativní...).... tak jestli to už neřešej letecký společnosti, brzo to tu zas máme v plný parádě, no...
Moje řeč. To se máme na co těšit.
Letecký společnosti už upustily od testů, ale tak řekla bych že individuální zodpovědnost neni nic špatnýho
Bohužel když ty testy zas všude nakážou, protože prostě lidi zjevně potřebujou příkazy a zákazy, tak zas budou všichni ječet o ústavních právech ![]()
Moje řeč. To se máme na co těšit.
Letecký společnosti už upustily od testů, ale tak řekla bych že individuální zodpovědnost neni nic špatnýho
Bohužel když ty testy zas všude nakážou, protože prostě lidi zjevně potřebujou příkazy a zákazy, tak zas budou všichni ječet o ústavních právech
![]()
Kolegyně se nakazila nějakým exportním kmenem od strejce ze zahraničí, který musel na oslavu, i když měl rizikový kontakt. Což vyšlo najevo v neděli večer.
Měla všechno: čtyři dny horečky, bolesti kloubů, ztrátu čichu, i chutí, průjem a teď po víc než měsíci, je pořád unavena.
bram dekuju, já si myslím, že jim fakt dobře. Blbý je, že teď nedokážu pozrit jakoukoliv zeleninu, protože má pro mě hnusnou pachuť. To se fakt nedá.
Od včera je mi na umreni, teplota, slabost, motani hlavy. Test jsem si dělala doma antigen, flowflex, zítra asi zopakuji. A nic. Ale není to běžná moje chorobka, většinou padnu skrz krk a nosohltanek. Tak jsem zvědavá. A ještě jsme si doma libovali, že až na starší si z tábora nikdo nic neprivezl a i ta to měla velice lehké.
rasaNori mam totez!!! Slabost, motani hlavy, migrena, nevolnost. Test negativni, ale je mi straslive. Vubec tohle neznam...
Lamicka to mam pekny vyhlidky:( a zrovna jsem se radovala, ze jsem nasla rovnovahu ohledne migren a nemam zachvaty moc casto...a do toho tohle
711990 snad to bude rychle dobre
hodne odpocivej, a spi, dost mi pomohlo omezit obrazovku, poslouchala jsem hudbu a podcasty, zlepsovalo se to pomalu, ale ja byla slozitejsi pripad, chytla jsem to v dobe, kdy jsem byla hodne vycerpana
Lamicka to mam pekny vyhlidky:( a zrovna jsem se radovala, ze jsem nasla rovnovahu ohledne migren a nemam zachvaty moc casto...a do toho tohle
cim se ti povedlo eliminovat zachvaty migren?
Mne ted asi taky,doufam,ze to nezakriknu.
Zarinya spravna antikoncepce(gestagenova bez estrogenu) a maximalne se snazit vynechat sladky dopoledne a denne 1x magnosolv,zinek a vit.D a C. Neco ztoho pomohlo![]()
711990 tak at ti to vydrzi.![]()
po delší odmlce věštírna Flegr
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.