Koronavirus
Tak bohuzel na mě taky konečně došlo. Mám pocit,že vykašlane plice jsem musela vyhodit nekde mezi posteli a zachodem.![]()
Když vás tady čtu, tak asi začnu uvažovat nad čtvrtou.
Muž je + a je mu blbě. Já jsem - a je mi ultra blbě. Došly nám místnosti,tak jsme sestěhovaní k sobě. Kluci jsou krmeni u našich, ale ti za 14 dnů odlítají do tramtárie,tak se nechtějí nakazit. Docela prekérka.
A vypadá to, že budu mít poprvé v životě, po 19 letech v zaměstnání, nemocenskou.
brrr no a uvidíš, že se prd stane
brzké uzdravení![]()
viktorka_od splavu To není myšleno tak, že bych bez práce nevydržela, ale prostě nejsem nemocná.
A dík.
brrr jestlis nebyla 19 let nemocná tak to je super rekord teda! a covida dáš v pohodě, jen to trochu víc trvá
stes ano, ty pocity bohužel znám, jako je to no figu borovú ... přeji ať je co nejdříve líp ![]()
Ať je všem brzy líp!
Tak Betty zdravím a přeji jen vše dobré
celé tvé krásné rodině
. My jsme taky zvažovali čtvrtou, no C+ byl rychlejší
, takže s očkováním počkáme.
Sweet Potato děkuji ![]()
...a nevyžádaná rada: pokud má někdo nárok na antivirotika, prosím, obstarejte mu je i "proti jeho vůli" ...
Mě dnes není hej, ale test negativní. Že mám přijít zítra do prace. No tak jo. Muž má dva kolegy v horečkách, tak je to asi osud.
Ale řekla jsem, že jestli lehnu, tak 14 dní neotevru email. Sere mě v práci nějak všechno, stěží hledám, proč tam ještě chodit, kromě výplaty. .
Marielle díky, to se vyřeší. Teď je toho moc ( jako každý rok) do toho systémové vnitřní problémy, vcelku jsem z toho všeho dost otrávená a utahaná.
Nějak to už dopadne, to ještě nebylo, aby nedopadlo. ![]()
continuity držím pěsti, bude to ok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)