On vůbec nemrká! Mě to trochu znervózňuje.
Koronavirus
Sweet Potato Mě by zajímalo, na kolikátou kameru to jeli...Samozřejmě předtočené, čtecí zařízení, PR agentura před kamerou...
Ginevra já myslela že je to ochranka ![]()
Ginevra Fakt nemrká :-(.
Ginevra jsou to ředitelé fakultních nemocnic
Ach jo, ja si vzdycky kdyz ho vidim rikam: "jak chce presvedcovat ostatni, aby nosili rousku, kdyz mu z te jeho temer vzdy skoro couha cumak?" Mozna by si mohl vzit nejakou poradne.......
999 To je jasný. To se psalo už včera, že proslov má být předtočený.
Mně se zdá, že tam za ním rozeznávám některé ředitele nemocnic.
Jo, teď to čtu v příspěvku Klara
A taky se mi zdá, že na tom projevu pracoval Mára.
Ginevra Myslíš Men in Black? ![]()

Klara jo, vpravo dole je Ludvik z Motola.
Sweet Potato jojo, jedno voko nezustalo suchy! Kdyby nepusobil jak vycpanej, byli by to lepsi.
To bylo tak od srdíčka. Jsem úplně dojatá. ![]()
JanieB no 5 dni uz mame za sebou.
Takovej robůtek...
Manžel řekl, že vypadá jako by ho před tím bičovali ![]()
Hele, mě se to líbilo z těch všech kydu, tiskovek a připravených projevu, které to od března zazněli asi nejvíc.
Sweet Potato hele já vím, že se v tom matla od března, ale on není jediný odpovědný, navíc dokud byl u toho on, nenechal to uplne rozjet, taky se za to léto omluvil. A mám konečně pocit, že si dovede MZ prosadit některé věci i proti premiérovi.
Mohučanka To nelze vyloučit. Většinu z těch omluv a vět by v normálním světě mělo znít od premiéra či prezidenta.
continuity no aspon to melo hlavu a patu. Ovsem jak si posypal hlavu popelem a apeloval na zodpovednost a spolupraci vsech, to melo naboj! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)