SunEclipse taky jsem myslela, že se bavím o spárování telefonů ![]()
personál, který by měl nainstalovanou e-roušku a dodatečně (stačí příští den) by měl pozitivní test - tak toho by e-rouška vyhodnotila jak? opravdu nevím, ptám se.
SunEclipse taky jsem myslela, že se bavím o spárování telefonů ![]()
personál, který by měl nainstalovanou e-roušku a dodatečně (stačí příští den) by měl pozitivní test - tak toho by e-rouška vyhodnotila jak? opravdu nevím, ptám se.
prďola nevyhodnotila, nestojí u stolu 15 min v kuse
prďola Leda bys seděla u baru třeba. U stolu kousek od nás nějací lidé seděli, v té hlavní místnosti, ti by to klidně mohli být. Mně teda nic nepřišlo, ale já odešla brzy.
Jinak ta aplikace z logiky věci nemůže ukazovat, kde to bylo, protože to neví. Nemá GPS.
SunEclipse Sweet Potato tak jo, díky! ![]()
prďola Akorát teda netuším, jak ten modrozub funguje, jestli šátrá pořád nebo vysílá nějaké inpulzy po nějakém časovém úseku, třeba po minutě - v tom případě by se mohlo asi stát, že by různě kolem kroužící obsluhu vyhodnotil jako déletrvající setkání? (Teď nemyslím na tom srazu, tam číšník zas tak často nechodil)
Já bych tu eroušku hodila z vokna... nepořídim si jí ani náhodou, dyk by mi to pípalo určitě furt.
A rozhodně jsem dneska nebyla na žádným testu.
To jako toho, kdo je dál než dva metry, nezaregistruje? Když jsme od baru třeba tři metry a pingl tam tu čvrthodinku sedí...
nebo jak píše Sweet Potato ...
No ale tak jsme komplet? Nikdo nemá koronáč dneska objevenej?
Sweet Potato řekla bych že modrozub se synchronizuje rozhodně častěji. možná je i otázka, jestli jste měly mobily vždy u sebe nebo třeba v kapse kabátu/kabelce někde mimo.
barbucha Hele, to by to asi řekl někdo povolanější, jestli ty 2m jsou fakt max, nebo průměr a záleží třeba na typu telefonu. Určitě se o tom dá něco dohledat. Spíš bych si tipla, že konkrétní přístroj nedosáhne tak daleko, jak by měl, než naopak. Ale určitě to není tak, že by to mohlo zlobit a lítat plus mínus autobus, jako dělá ta GPS.
Je teda fakt, že mě ta zpráva od Roušky dost rozhodila, ani jsem si nemohla vzpomenout, co jsem kdy minulý týden dělala. Zatím jsem to čudo nesmazala, ale mám sto chutí.
"Pro vyhodnocení kontaktu jako rizikového je kromě vzdálenosti (do 2 m) relevantní též délka kontaktu (alespoň 15 minut) – např. zastavení na semaforech na 1–2 minuty je tedy nevýznamné."
Sweet Potato prďola barbucha tak píšou:
Pro vyhodnocení kontaktu jako rizikového je kromě vzdálenosti (do 2 m) relevantní též délka kontaktu (alespoň 15 minut) – např. zastavení na semaforech na 1–2 minuty je tedy nevýznamné.
a rizikové setkání aplikace eRouška považuje setkání s nakaženým uživatelem na vzdálenost kratší než 2 m po dobu delší než 15 minut.
osobně bych to brala tak, že pokud se mi objeví zpráva, tak si nejdřív promyslím, kde jsem koho potkala a jestli jsme měli roušku, objímali se atd, bez symptomů se stačí pozorovat a chovat zodpovědně (nebudu při návštěvě objímat babičku), pokud budu mít symptomy, které by mohly být covidové, tak zavolám svému lékaři a on se rozhodne, jeslti mě pošle na test.
Tak řekla bych, že by to zlobit mohlo - když to napsalo RoSa , která ve středu byla zjevně delší dobu (víc než těch požadovanejch 15 minut) jen v bezpečným prostředí (anžto všechny ze srazu jsou v cajku, jak tvrděj
) nebo doma a tramvaj jí tak dlouho na sraz a zpátky nejede.
MaeGandal To jsem si četla a vyhodnotila bych to stejně jako ty, jen mne zajímá ten mechanismus, jak ten zub pátrá.
barbucha Zlobit to jistě může. Ale ne tím způsobem, že by se to svévolně sčuchlo s nějakým mobilem dvacet či sto metrů od tebe, to asi neni technicky možný. Spíš bych si uměla představit nějaký bug v tom měření délky setkání.
Sweet Potato Lítá to právě i dál, měli jsme s tím teď problém zrovna u jedné appky co v práci vyvíjíme a která BLE využívá. Jakože třeba místo detekce na max půl metru, co jsme chtěli, nám to dosáhlo z kanclu až na chodbu a za roh, sice se to dělo jen občas, ale dělo se to. A k tomu ještě rozdíly mezi telefonama různých výrobců, kdy je každej jinak ne/citlivej... Holt ty udávaný dva metry jsou fakt plus mínus a jistí to ten čas, když zrovna blbě foukne a chytne ti to něco vzdálenějšího, nebude to určitě po dobu 15 minut.
Tak evidentně je to kravina, protože dýl a blíž s nikým jiným než s náma ten den prostě nebyla.
Celé odpoledne zas šoupu něco do kompu, až se ze mne kouří, jestli proběhly nějaký změny v nařízeních, tak jsem mimo.
Ale byla jsem včera poučena nadřízeným, že je moje povinnost sledovat legislativní změny na webu vlády a okamžitě se podle toho zařídit. Tak jdu na vládu, nebo na twitter, nebo do prdele, já už nevím, co platí a co těm studentům mám psát...
jo a jen jsem letmo koukla na mzcr a ten odpolední přírůstek k 18 hodině 5679 je teda už fakt hustej. Většinou je to v noci pak dvojnásobný.
jako trochu už panikařím....
Odlehčíme.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.