RoSa ja erousku nemam
Koronavirus
RoSa E-roušku nemám, ale já to nejsem :-).
čert vem ten krám!
jen nervy s tim jsou, taky jsem si to asi radši neměla instalovat - teď se prej mám 14 dní od kontaktu sledovat... (takže eště tejden)

Potrefenáhusa To jsou osklivy vtipy ![]()

moora Já se teda už druhej den nemůžu přestat smát tomuhle, ale je to teda taky k pláči

Potrefenáhusa Jo to je vyborny (ale mocmoc smutny)
Potrefenáhusa mě se zamlouvá ten napad dat si to na triko, možná spíš některou z těch kratších úprav do dada? ![]()
Potrefenáhusa Jako necekala jsem, ze se doziju toho, ze nekdo trumfne legendarni proslov z Hradku ![]()
continuity Cely je to dada
moora tAk na ten jsem si taky vzpomnela...
euridike ale je asi moc ne. :D jsem si malem jednu pleskla, kdyz to ze me vylitlo. ja jsem bohuzel furt zvykla na ty nase regionalni mene formalni tiskovky. :D
RoSa nedorazilo, ja erousku nemam a pote, co tady vsechny pisete, ze vam to furt posila kontakty, si ji ani nenainstaluju, abych se nestresovala. :D
„Ti, kteří si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu, aby si ji zopakovali.“ — George Santayana
... jen jsem si taky nemyslela, že to bude tak brzo ![]()
domenica děkuji:-)
continuity podle mě ty projevy jedině v té dada formě dávají smysl. Alespoň z té básně ze včera jsem konečně pochopila, co chtěl říct. Ty rozbory, co jsme dělali na češtině pořád dokola, se konečně vyplatily.
RoSa já to nebyla ![]()
razorblade Hele, furt to nic neposílá, zmínilo to tu pár lidí a nic úplně nepravděpodobného.
Já mám taky hlášení e-roušky. Byla jsem ten den v pohybu ve dvou obchodech stylem průlet, cca 10 minut jsem stála u domu, kde jsem jen venku něco vyřídila, myslím že na 2 metry žádný mobil nebyl, a půl dne jsem strávila v kanceláři s lidmi, z nichž nikdo není pozitivní a nikdo stejnou zprávu nedostal. Tak nevím... Mohlo by to sejmout někoho v jiném patře? Seděla jsem v práci u stolu dost daleko od ostatních, v jiném patře mohl vzdušnou čarou sedět někdo blíž. Ve mně to moc důvěry nevzbudilo. Jen mě pobavilo, že vytáhnu paty z domu po 3 týdnech a mám to tam.
Sweet Potato no ta druha basen, ta je úplně pro mě!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)