No pocitam, ze nekde ve zdrave vyzive, mozna DM? nebyla jsem v CZ dlouho.
Tady vsude haha
No pocitam, ze nekde ve zdrave vyzive, mozna DM? nebyla jsem v CZ dlouho.
Tady vsude haha
Jo, DM by mohlo mít. Teď tady tejden nebudu, ale potom bych se mohla pochlapit - a pozvat synka s děvčetem na vlastnoručně vyrobenou, bezlepkovou pizzu. Jen aby ji pak nechtěli furt! ![]()
Úžasná představa! Dřív se děti uspávaly makovicemi, barbuší upgrade to zvládne chilli papričkami. ![]()
To víš, já miluju děti! ![]()
ZCELA nepochybně. ![]()
Super recept, taky casto delam ruzny low carb pokusy. Kokosovou mouku jsem zrovna koupila, takze dik za inspiraci. :)
u nas v dm ji teda nemaji, ale to vis...Brno je dira...ale ve zdrave vyzive ji urcite najdes. To nejlepsi na ni je to, ze ji potrebujes fakt malinko, protoze hodne saje, takze te stovky za malej sacek nemusis litovat.:)
Neni zac, pak hlaste jak jste dopadla. Ja to priste vyvalim jeste vic na tenko. Jo a valim mezi dvema pecicima papirama, se to nelepi.
Mam v zasobe chleba, slany susenky i krekry, kdyby neco :)
jak potom to upečené těsto vypadá? netáhne se v tom ta mozarella?
ta pizza vypadá výborně, upekla bych ji synovi, ale nesnese táhnoucí se roztavený sýr
Vubec nepoznate ze tam nejaka je. Chtela jsem vyfotit i upeceny testo a pak jsem si rikala, ze na co. Tak priste. Ma to i docela konzistenci upecenyho testa, akorat je to sussi. Tak proto to chci priste vyvalet na tenci plat. Netahne se to vubec, spis drobi :)
ha, vykani, takze vy jste z Pekla, ok, pisu si.
Krekry a chleba zni super! Obcas delam z mletych liskovych orechu a tvarohu, recept nekde mam...
A tu pizzu jsem jednou zkousela ze strouhanyho celeru a mozarelly, krasne se to speklo a bylo to moc dobry, ale rodina mi to nechtela jist.:(
No jsem, pardon! me to tykani desne neleze pres prsty, jsem si zvykla za ty roky haha. doufam, ze nevadi :)
Tvaroh tady nemame, sakrys. Lepe receno mame, ale strasne blbe se shani. Celer a mozarella zni super! Ja zkousela kvetakovou, ale je to morda to vyvarit v mikrovlnce a pak vymackat vodu atd, ta co jsem postla je rychlejsi. Krekty delam mlety lneny seminko, parmazan a vajicko, do toho koreni a seminka.
Chleba je smes ruznejch mouk-nemouk, psylium, vajicko atd. Je dobrej hlavne otoustovanej.
a jeeeeee, agentka si nasla vlakno svemu srdci nejblizsi :D davam do oblibenych a budu po ocku sledovat. zazarit nejak nemam cim, housky uz jsou proflakly:D
jak se dava do oblibenych? tak aby mi to nechodilo na mejl kdyz nekdo prispeje? aha!
Nahoře nad názvem vlákna, které máte právě otevřené, kliknete na Sledovat. Pak to máte v nabídce pod Komunitou, stejně jako třeba Nejnovější příspěvky. Aby vám nechodilo upozornění na mail se nastavuje nahoře v Nastavení (vedle profilu) - vypnout nebo zapnout mail a oznámenío rekcích na váš post.
Parada, dekuji, priznavam, ze jsem byla lina to propatrat, patek odpoledne proste.... ![]()
Ta funkce "sledovat" je zatím moje nejoblíbenější :) Protože zatím jsem tady při hledání témat vždycky zabloudila, haha

konecne dynova:-)
dobre klouze do bolavyho krku:-/
Uz jste byli v novem podniku Pohlreicha next door? prijemne misto, ke slecne, ktera nas obsluhovala mam teda vyhrady, ale to se snad vychyta. Urcite tam budu chodit pravidelne, jidlo bylo dobre, hlavni chod primo vynikajici. Prisla jsem na veceri driv, v prubehu vecera bylo skoro plno.
lepsi svickovou tezko najit (mozna tak v degistation)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.