dneska jsme vydlabávali dýni a tohle je vedlejší produkt 
Jídlo a vaření
Vietnamska kureci polevka. Dnes varil manzel, byla skvela. :)
To zni vyborne, zkusim z jine dyne. Dekuji!
to ja rada! vypada hezky, ta dynova nad tim taky.
Kde je v podchodu bistro?
Sem bude lepší chodit jen těsně po jídle.
Vypadá dobře. Zkusili jste ji někdy ze slepice? :)
Ta vietnamska polivka, mnam! Miluju PHO. Ta dynova vypada tez dobre.
Ja jsem vcera delala zeleninu na jeden vecirek. Moc mi v tom chutnaly nahodne prihozeny zampiony.
Tak jsem si je udelala jako druhy chod dneska, uplne jednoduchy a moc dobry, s domaci majonezou. Zarazuju do pravidelnych rotaci

chodivate nekdo na michelinske vecery poradane ve wine food? min. tyden bylo tema lanyze a hostem byl chef Giuseppe Iannotti a opet to bylo skvele. Celkem osm chodu, sedm degustacnich, jeden v klasicke porci, bozi proste. nahore jsou cuketove tagliolini s perličkama z lanyze.
Po levé straně před schodištěm do Letma. Co je tam za kuchyni ale nevím.
Tyhle tvoje příspěvky z super luxusních restaurací mě naprosto fascinují, v tom nejlepším slova smyslu. A i když jsem nedávno psala, že mi focení jídla v restauraci přijde úchylný, tak v tom prosím pokračuj :-) Je to jak okénko do úplně jiného světa.
A ty lanýže... na to se musí nějak naučit chutě, jako třeba děti na olivy? Měla jsem lanýže jedinkrát a přišlo mi to fakt to... nechutné :-D
mám to stejně jako žluťásek, taky mě tyhle tvoje posty děsně baví, i když sama nemám z tohoto ranku čím přispět, takže prosím tě foť a piš sem :-D
tyhle posty jsou taky super, zas jak náhled do nějakýho zahraničního hip food blogu!
Lanýže mám ráda už od začátku, ale zatím jsem se nenaučila na ústřice, pokud tedy nejsou tepelně upravené. Ale řekla bych, že to bude asi něco podobného jako ty děti a olivy, ovšem u těch syrových ústřic já ani nějak nemám motivaci se to učit... Stejně vždycky najdu na jídelním lístku něco, co mě zaujme víc :)
Já jsem zatím ráda, že jsem se naučila na ty olivy, rajčata a lilky a lanýže, ústřice a kaviár přenechávám chuťově vyspělejším :)
Haha, moje první ústřice byly naprosto barbarské, obalované v těstíčku a smažené, bydlela jsem v "ústřicové oblasti", kde se každý rok pořádal dokonce festival ústřic, takže jsem tomu neunikla a miluju je! :-)
Kdo neměl rád ústřice, byl o hladu, jediné co bylo k mání jiného byly mušle svatého Jakuba :-D

a další
lilek, olivy i kaviár miluju, těm ústřicím jsem zatím taky nepřišla úplně na chuť, přijde mi, že to chutná tak nějak úplně stejně jak to vypadá. Jako sním to, ale že bych to musela nějak přehánět, to zase ne.
Já ústřice miluju, jen tak, zakáplé citronem... Mám na ně alergii, stejně si je dávám, jen mě tři dny svědí celé tělo.
Když tak přemýšlím, co jsem v životě nebyla schopna pozřít, tak mě napadá jen oko z ovce... Dali mi to jako největší lahůdku někde v Rusku...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)