Gatita no sbohem. To jsem nemyslela, když jsem tě po to posílala. ![]()
Advent (nejenom) s dětma
letolet A co tady? Doufám, že nejdu s křížkem po funuse. :-)
Sweet Potato Ten je boží!
Něco pro milovníky šifrovaček - luštící adventní kalendář! Jestli se dobře pamatuju, tak moora a Potrefenáhusa to třeba ocení? Já ho chystám synovcům a míním vyhrát titul nejlepší teta na světě (a skoro bez práce, haha
).
A asi ho dám i druhé sestře s přáním, aby jí nekrněl mozek na mateřské...![]()
eM
joooo!
(já už mám zakrnelej)
Potrefenáhusa nevěřím :) šifry pěkný, ne?
eM to je moc pekne!
Garfie na tuto stránku jsem taky koukala, ale nemožnost dohledat nějaké kontakty a původ čokolády mě nakonec od nákupu odradila. Takže jsem vyměkla a zaběhla do Billy pro velký Lindt, nějak v něm tuším zaručený úspěch možná i proto, že obycejnej cokokalendar ještě nikdy neměly :)
letolet Lindt je sázka na jistotu! :-)
Gatita já bych je zabila ![]()
Muz teda rikal, ze kdyz se detskymi nuzkami dobyvali to seste stejne krabicky s napisem gift set, tak trochu znejistel.
teda vystrelit je na Mesic VSECHNY !!!
rasaNori pokyn znel jasne!
moora jo, neni tu od toho aby myslel:D
dělám svým dětem advenťák![]()
rasaNori klasické "kup chleba a když budou mít rohlíky, tak jich vem deset" ![]()
Vilemina jee, to je ten šifrovací!
eM no, pro mé děti(26 a 34)![]()
continuity jakože cože, tady už je měsíc vlákno, tys mě v něm označila a mně nepřišlo upozornění?!?!?!
My letos budeme pect spolecne cukrovi, syna uz vareni a peceni dost zajima. Dovolim mu zmatlat okna, mate nejake tipy na vyzdobu, u ktere se zabavi 5lete dite?
Snad nejdu s křížkem po funuse. Z minulýho roku mám uloženy tip na malování na okna zubní pastou, nějakou nejobycejnejsi bílou. Prej to pak vypadá jako zmrzly zasněžený. Buď rovnou malovat obrázky, nebo si vystihnout papírové šablony, navlhčit a přilepit na sklo a pak opatlat pastou okolí.
Ještě jsme to nezkoušeli, chci nejdřív umýt okna. Snad to nebude úplně blbý a nebudeš mě nenávidět, pokud e do toho pustíte dřív než my.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)