Advent (nejenom) s dětma
Haha dekuju![]()
continuityJosef je potapec z ponorky a ma plnovous![]()
Isca Karja a tri kralove nesou kufr, konvici a trs bananu! ![]()
jinak za me je taky nejlepsi ta sklanejici se zirafka:D zvirata jsou kombinace Zvirata sveta a Tropicky ostrov, takze kralik je asi ze zvirat sveta, bych rekla. Stejne jako holubice miru aka racek:D
711990 aha, to je inovovany betlem.![]()
711990 to je bomba! A zlato, kadidlo a myrhu si trafila úplne skvele! ![]()
711990 Josef je dobrej hipster
skvělý to máte, já už se taky těším. Už jsme měli betlém z Dupla, z farmy Fisher price, co si dáme letos?
Já bych vybrala schleich, ale tipuju, že syn spíš bude trvat na něčem jako u Garfiů a zakomponuje lego tramvaj, vrtulník laq a myši z Mlsných myšek ![]()
žluťásek Schleich máme my ![]()
žluťásek no bez tve inspirace by nas betlem nebyl! Tesim se, co vymyslite:D tri kralove muzou prijet tramvaji![]()
Proč mi nikdo neřekl, že Janko-Žufánkův adventní kalendář má jen 4 okýnka? Udělala jsem s dítěte pitomce, pak ona ze mne!![]()
Sweet Potato hihi, oni to tam myslím psali, že je týdenní a něco jako zpříjemněte si každý týden, nebo tak něco. ![]()
Jak to dělání pitomců proběhlo?
Pinot Noir Obvyklým způsobem![]()
Chtěla to otevřít: jak to otevřu, tady nejsou okýnka, to nejde, to je úplně pitomý - vzteklým, netrpělivým tónem
Tak já na dálku: proč by to nešlo, uklidni se, asi je to ještě v jedné krabici, nevztekej se, vem si na to nůž, vždyť je tam perforacd, neškubej to, teď jsi to roztrhla celé - čím dál vztekleji, samozřejmě![]()
No a pokračování si asi domyslíš.
Jo a mlýnek na kávu budeme potřebovat![]()
Sweet Potato Ty jo, já myslím, že to tam bylo napsaný-že na každou adventní neděli :-P měla jsi zůstat u zmrliny!!!
Jinak my teda taky omylem otevřeli celou krabici v domění, že je uvnitř ještě jedna, navíc objevit tu perforaci teda byl úkol pro detektivy.
A ještě přiznání, ta první káva mi strašně nechutná!!! Je správně módně kyselá a to já nerada (podtóny čokolády v ní nejsou ani omylem a ovoce tak leda nezralé).
Garfie osladit? ![]()
Garfie my to otevřeli záměrně celé a už dávno spotřebovali, kromě vánoční kávy, tu si necháváme na Vánoce. Takže nevím, která byla první. Mně chutnaly všechny, jen na té white jsem vždycky málem zlomila mlýnek, děsně tvrdá ![]()
Potrefenáhusa
tak hluboko jsem ještě neklesla!! Já ji smíchala s tou, co mám doma....
Pinot Noir jj, tys to vlastně měla k narozeninám, že jo? Tohle byla Pink star, ale cuveé (abych mluvila jazykem tvého kmene) je z ní dobrý! ![]()
Garfie Tss, nadepsané... tady to někdo vrazil jako kaledář a já vám zcela důvěřuju!
Sweet Potato já si ho taky chtěla koupit, ale jak tam bylo napsáno, že jsou to jen 4 okna, tak to mně odradilo. Já chci otevírat každý den jedno okénko! ![]()
Jinak teda tu scénu s otevíráním si živě představuju... ![]()
Sweet Potato Já ho ale znám od tebe!!!
Prej někdo to tady vrazil....
Mohučanka Já ho koupila manželovi-naschvál, loni měl rumový a vůbec nestíhal denní dávku! ![]()
Garfie jéé, já bych chtěla frontu rumů a nestíhat..!
Ale takový kalendář mi nikdo nedá.. ![]()
Garfie Ale nebyla jsem původní zdroj![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)