Sweet Potato díky, to si ráda poslechnu
Rozhlas, mluvené slovo
https://www.mujrozhlas.cz/radioserial/winterbergova-posledni-cesta-zeleznicni-roadstory-podle-bestselleru-jaroslava-rudise
V hlavních rolích Kaiser a Javorský. ![]()
Sweet Potato Díky, už poslouchám, je to hezký.
Sweet Potato dík, už to poslouchám
Mám teď závislost na tomhle.
Hájka bych hned adoptovala kvůli tomu hlasu.![]()
I já :)
Český rozhlas dnes slaví krásné první století!
![]()

Doporučuju podcast Odpustit?. Myslím kvalitně zpracované zajímavé téma. A ty příběhy jsou neuvěřitelné, ale jednání a smýšlení některých aktérů velmi inspirativní. Doprovodné rozhovory jsem ještě neslyšela, ale těším se na ně.
Dnes som na Spotifi počúvala Františka Koukolíka, odporúčam.
milacka jé, diky za doporučení, toho mám ráda už od dob, kdy jsem ještě ráda poslouchala Meteor.
Anemaaj ja ho mám rada. Ako človeka a aj ako odborníka.
Osudy - Libuše Švormová- slyšela jsem kousek cestou v autě, tady jsem doposlechla, baví mě takové vyprávění - při vaření a podobných činnostech.
Anema - a už Meteor neposloucháš ráda? Zdá se ti, že se zhoršil? No je jiný, než býval, ale mě baví pořád.
Lenka22 no, už jsem ho mnoho let neslyšela, tak už si to úplně přesně nevybavím, ale bavil mě ještě za Marka Janáče, to jsem se vždy dozvěděla něco nového, s Petrem Sobotkou mi to pak přišlo takový mnohem víc banální a jednodušší, tak jsem pak nějak postupně poslouchat přestala. Možná mělo vliv, že je astronom, a mě víc baví příroda a lidské tělo, což nejsou jeho obory, tak v nich klouzal víc po povrchu. Nejvíc mě vždycky vytočilo, když mluvili o nějaké molekule a neřekli její jméno
... Ale možná bych tomu mohla dát zase šanci
.
Anemamě teda ti předchozí pripadali taky lepší, ale zvykla jsem si a poslouchám pořád ráda. Zažila jsem jich xx, ale ty starší si už moc nepamatuju, jen že snad vždycky ta změna byla k horšímu :-)
Michal Sýkora - četbabohužel to není s komisařkou Výrovou, jako jeho předchozí detektivky, ale dobrý to je, jsem tedy u třetího dílu teprve.
Lenka22 mne to dal zklamalo. Ale dobre jsou ty citaty z doboveho tisku na zacatku dilu, to jsou strasne kecy, to clovek uplne zapomnel
baltik jsem na konci 4. dílu, víc tam zatím není, tak uvidím. No ten dobový tisk je! a i ty ostatní kecy okolo, co tam jsou, ty tanečky kolem Rusů a jak se co ne/vyšetřovalo, člověk fakt už zapomněl, jak to chodilo, jak někdo směl ven a přivezl cigarety, ostatní na to mohli jen koukat, a spousta dalších věcí, kterým by snad nikdo dneska z mladých ani nevěřil, že jsou možný.
Na Dvojce ČRo jsou k poslechu Muminci!
Konkrétně Čarodějův klobouk. Za 27 dní to zmizí z archivu, tak neotálejte.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)