eM Díky!
Rozhlas, mluvené slovo
Na radio Wave a pak i na Spotify je k poslechu nový podcast Slast
Protože to vzbudilo docela hype na sítích (třeba Luděk Staněk se k tomu potřeboval vyjádřit), tak jsem si ho pustila, abych věděla, o co jde. Hype byl (jak jsem tak zahlédla na sítích) hlavně o tom, jak si někdo dovolil za "naše peníze" udělat podcast na veřejnoprávním rádiu o sexu!
Mě teda zaujal. Doporučuji.
Teda pokud někomu vadí Linda Bartošová, tak si to nepouštějte. Já ji moc neznám, a tady se mi líbí. A své názory tam vyjadřují i různí odborníci, což je fajn.
Torrah já se na to chystám, myslím, že se tam sice nedozvím nic nového, ale už jen kvůli těm remcalům jí chci zvednout poslechy. Myslím, že pořad o sexu by až tak nevadil, ale pořad o ženském prožívání sexu a ještě od Lindy je pro určité skupiny samozřejmě rozbuška![]()
Torrah Jó ty reakce a ohlasy jsou někdy opravdu jak od mentálů. Zaznamenala jsem diskuzi na fb pod porodem, nástřihem hráze a následné šití.
TorrahTeda i ty díly Krása vypadají zajímavě. Tu slast radši poslouchat nebudu, ještě se dozvím něco nového, co třeba bych měla už dvacet let vědět:D
Karja já jsem teď poslouchala první díl Slasti, líbil se mi a trochu jsem si u toho právě povzdechla, jak by bylo skvělý mít tyhle zdroje v době, kdy jsme dospívali my.
monisNo já to neotviram, mě přijde, že všechno bylo super, dobrý, skvělý, ničím jsem neutrpela, ale jak říkám, třeba něco nevím!
Karja tak v tom případě to vůbec neotvírej a gratuluji
já jsem to měla právě naopak všechno bylo nic moc a já divná, tak já jsem právě jednu dobu otvírala všechny podcasty![]()
Karja tak teď nevím, jestli si to mám pustit. Mám to totiž jako ty, tak myslíš, abych si nerozkopala bábovičky?![]()
EvaevaPřesně a jako s třema deckama toho už moc jako nevymyslis!
(Ted mi ségra říkala o jednom nasem idolovi ,,oni čekají třetí dítě, no tak to už ji neopustí....,,). Takže tak, to už máš prostě dany, pustíme si nějaký recepty radši!
Karja dej pokoj s receptama, vždyť ty tři děti nic nového nejedí
Zbývá teda asi úklid
EvaevaÚklid a shopping! Na víc nemáme;-)
Karja Nepoustej si to! Me Krasa vubec nebavila a tohle bude beztak to samy. To je furt rozebirani zleva zprava, mladi uz nedozenu, akorat bych se nasrala.![]()
Evaeva mně se tam třeba líbilo, jak rozebírají ty devadesátky. Já jsem byla na základní škole, tak jsem to tehdy samozřejmě nijak kriticky nehodnotila. Když se nad tím člověk ohlédne zpět a ještě tomu dá rámec osoba, co se tím vědecky zabývá, tak je zajímavé se zamyslet , v čem jsme vlastně vyrůstaly. Já bych se toho nebála![]()
LunaKrásy jsem dala dva díly a nechytlo mě to. Toto mi přijde mnohem lepší.
Karja nechci tvojí sestře bořit bábovičky, ale znám lidi, co se rozvedli i s třemi dětmi. Vztah byl prý moc statický![]()
monis to chce pak asi další dítě, aby to bylo míň statický ![]()
Dělala jsem si srandu, možná si to poslechnu, jestli bude kdy.
Evaeva já ti nevím, jestli se nudíš ve vztahu se třema dětma, tak tě čtvrtý už nespasí. To si musíš asi pořídit statek, polnosti a dobytek, abys tu statickou nudu zahnala![]()
monis Ale to ji právě neboříš...naopak!Ale nevím, jestli je sen mít dvě střídavé péče o 5 děti. Asi se na něj vybodnem, znal nás i před detma. Lidi dělají různá rozhodnutí a některý jsou špatný.
monis no novorozenec nějakou tu dynamiku přinese, ale je fakt, že to nejde dělat úplně do nekonečna
Tak jsou asi lepší ty polnosti.
On se do toho především obul pan Pur (takto jeden z hrobařů DSR). S Lindou jako takovou to myslím nemá nic moc do činění, ale její podcast se hodil jako argument proti zvýšení koncesionářských poplatků.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)