Rozhlas, mluvené slovo

21. ledna 2015 12:20
Offline Sweet Potato
38260 příspěvků moje polička 30. zaří 2024 16:10

eM Díky!

Offline Torrah
2871 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 13:56

Na radio Wave a pak i na Spotify je k poslechu nový podcast Slast

Protože to vzbudilo docela hype na sítích (třeba Luděk Staněk se k tomu potřeboval vyjádřit), tak jsem si ho pustila, abych věděla, o co jde. Hype byl (jak jsem tak zahlédla na sítích) hlavně o tom, jak si někdo dovolil za "naše peníze" udělat podcast na veřejnoprávním rádiu o sexu!

Mě teda zaujal. Doporučuji.

Teda pokud někomu vadí Linda Bartošová, tak si to nepouštějte. Já ji moc neznám, a tady se mi líbí. A své názory tam vyjadřují i různí odborníci, což je fajn.

Offline monis
1381 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 14:04

Torrah já se na to chystám, myslím, že se tam sice nedozvím nic nového, ale už jen kvůli těm remcalům jí chci zvednout poslechy. Myslím, že pořad o sexu by až tak nevadil, ale pořad o ženském prožívání sexu a ještě od Lindy je pro určité skupiny samozřejmě rozbuška

Offline Kan
9387 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 14:14

Torrah Jó ty reakce a ohlasy jsou někdy opravdu jak od mentálů. Zaznamenala jsem diskuzi na fb pod porodem, nástřihem hráze a následné šití. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 20:54

TorrahTeda i ty díly Krása vypadají zajímavě. Tu slast radši poslouchat nebudu, ještě se dozvím něco nového, co třeba bych měla už dvacet let vědět:D

Offline monis
1381 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:27

Karja já jsem teď poslouchala první díl Slasti, líbil se mi a trochu jsem si u toho právě povzdechla, jak by bylo skvělý mít tyhle zdroje v době, kdy jsme dospívali my. 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:28

monisNo já to neotviram, mě přijde, že všechno bylo super, dobrý, skvělý, ničím jsem neutrpela, ale jak říkám, třeba něco nevím! 

Offline monis
1381 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:38

Karja tak v tom případě to vůbec neotvírej a gratulujijá jsem to měla právě naopak všechno bylo nic moc a já divná, tak já jsem právě jednu dobu otvírala všechny podcasty

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:45

Karja tak teď nevím, jestli si to mám pustit. Mám to totiž jako ty, tak myslíš, abych si nerozkopala bábovičky?

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:49

EvaevaPřesně a jako s třema deckama toho už moc jako nevymyslis! 

(Ted mi ségra říkala o jednom nasem idolovi ,,oni čekají třetí dítě, no tak to už ji neopustí....,,). Takže tak, to už máš prostě dany, pustíme si nějaký recepty radši!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:51

Karja dej pokoj s receptama, vždyť ty tři děti nic nového nejedí Zbývá teda asi úklid 

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:54

EvaevaÚklid a shopping! Na víc nemáme;-)

Offline Luna
10837 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:54

Karja Nepoustej si to! Me Krasa vubec nebavila a tohle bude beztak to samy. To je furt rozebirani zleva zprava, mladi uz nedozenu, akorat bych se nasrala.

Offline monis
1381 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 21:58

Evaeva mně se tam třeba líbilo, jak rozebírají ty devadesátky. Já jsem byla na základní škole, tak jsem to tehdy samozřejmě nijak kriticky nehodnotila.  Když se nad tím člověk ohlédne zpět a ještě tomu dá rámec osoba, co se tím vědecky zabývá, tak je zajímavé se zamyslet , v čem jsme vlastně vyrůstaly. Já bych se toho nebála

LunaKrásy jsem dala dva díly a nechytlo mě to. Toto mi přijde mnohem lepší.

Offline monis
1381 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 22:02

Karja nechci tvojí sestře bořit bábovičky, ale znám lidi, co se rozvedli i s třemi dětmi. Vztah byl prý moc statický

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 22:17

monis to chce pak asi další dítě, aby to bylo míň statický

Dělala jsem si srandu, možná si to poslechnu, jestli bude kdy.

Offline monis
1381 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 22:23

Evaeva já ti nevím, jestli se nudíš ve vztahu se třema dětma, tak tě čtvrtý už nespasí. To si musíš asi pořídit statek, polnosti a dobytek, abys tu statickou nudu zahnala

Offline Karja
41989 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 22:27

monis Ale to ji právě neboříš...naopak!Ale nevím, jestli je sen mít dvě střídavé péče o 5 děti. Asi se na něj vybodnem, znal nás i před detma. Lidi dělají různá rozhodnutí a některý jsou špatný. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 22:51

monis no novorozenec nějakou tu dynamiku přinese, ale je fakt, že to nejde dělat úplně do nekonečna Tak jsou asi lepší ty polnosti.

Offline continuity
39153 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 22:53

On se do toho především obul pan Pur (takto jeden z hrobařů DSR). S Lindou jako takovou to myslím nemá nic moc do činění, ale její podcast se hodil jako argument proti zvýšení koncesionářských poplatků.