Skvělé téma, tak bych ráda řekla, že José je naštěstí relativně malinký a k pavoučkům se přidali pochodující mravenci. A věci dorazily v neuvěřitelně dobrém stavu, dokonce oblečení ani nijak nesmrdí, nic. Jakobychom to zabalili před týdnem! Ani se nic neztratilo, ne jako minule na české celnici!
Postřehy z Japonska
Garfie to je skvělé!![]()
Garfie jako přeju ti to! Ale je to poněkud nuda ![]()
Evaeva No taky jsrm čekala, že si tady víc užijeme!
I když JÁ si asi užiju dost, vude bordel, všude nějaké věci, které není kam dát... no veselé to je.
A ke zvířecím spolubydlícím přidávám nádherného motýla, je obrovský, asi 25cm a vidím ho na terase jaždý den. ![]()
Garfie vyfot nam aspon motyla, kdyz uz jsi nevyfotila sefa stehovaku![]()
![]()
Garfie Teda, unboxing mě trochu zklamal. Pro vás teda samozrejmě jen dobře.
Garfie tak to je prima. A k cemu je to oblozeni? Aby se neomlatil interier pri unboxingu?
Garfie jej tak uz mate aj vybalene? Oooo tak nech sa vam dobre byva.
Garfie všechno klape. Dcera si dneska koupila barák.. ![]()
Garfie ten obaleny dum vypada ja nejake to muzeum podivuhodnosti ![]()
Jsem rada, ze se nic nerozbilo ani neztratilo, ono bude stacit, az si deti obujou 2 roky stare boty.
Garfie a co váš stůl? Zvládnul to?
continuity Nakonec to nebyl stůl, naštěstí, ale pokroucená noha od takového kovové skřínky, chlap jel koupit hasák a narovnal to. :-)
Dadoo Gratuluju! ![]()
moora Jojo, aby něco nezničili, tady to ještě není tak vidět, ale pokračovali dál, obložili vlastně všechny zdi, futra, schody....jako jeli jako mravenci, v tom vedru, fakt dobří byli! Nábytek vybalili, seskládali, rozložili, kam jsem řekla.
Kokoska Ha ha, děti!
Tak to byla pochopitelně největší potíž, ale část oblečení je dobrá (já tam balila s rezervou), hlavně syn z toho vyšel docela vítězně. Ale na vyhození je toho hromada, i úplně nové věci. :-( Zato z krabic, co si balily samy, byly opravdové Vánoce, hračky a knihy, ze kterých "vyrostli", ale stejně tady nad tím jančí....:-)
No a já tam objevila několik krásných kousků ze svého šatníku, o kterých jsem neměla nejmenší ponětí, že je mám a taky jedny úplně nové COS šaty! (ale o těch jsem teda věděla)
razorblade Prosím tě, toho motýla se snažím ulovit (foťákem pochopitelně) už týden!! Napřed jsem myslela, že je to nějakej pták...ale číhám na něj pořád!
No a rozdíl dvanácti hodin, pohli jsme s tím slušně. Jen je teď binec všude, všude kartony a není se moc kde pohnout, je to tady takový Sylvanian family to bydlení. :-) Na oběd jsme museli (ve čtyři odpoledne) vyjet, protože jsem se nedostala ke kuchyni! ![]()

Garfie To je moc dobře, že je to v dobrém stavu, o starost míň :-). A jste fakt borci, jak jste s tím pohli.
999 No já s tím vůbec nepočítala! A děkuju. Jinak vyprchává adrenalin a práce neubývá, už tři hodiny žehlím. ![]()
Garfie Tak to tě lituju :-(.
999 Naštěstí došly ramínka.
Garfie Dej si kafe a jdi číhat na motýla :-).
999 Dělám, co ti na očích vidím! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)