Pavlena Super! Hlásím se a přijedu z daleka:)
Sraz v Brně - neparfémový
Pavlena pokud se nestane nic nepředvídatelného, tak přijdu. Počítám s tím, moc se na vás těším a tobě děkuji, ze to organizujes
(už to mám i v kalendáři :))
Pavlena ja to ted v cervnu nedam, tak me nepocitej. Ale budu bedlive sledovat dalsi terminy
Edit: hrubka
Pavlena Počítám s tím, jen jsem teď v módu dovolené a nemám prostor řešit prostor
. Přijdu kam mi řeknete.
safra, cervnovy sraz nestihnu. V Brne budu az o tyden pozdeji. Doufam, ze se srazy budou opakovat...
Pavlena Je mi líto. ![]()
Pavlena
Když já furt ještě nevím, mám toho ten příští týden už hodně.![]()
No, v pondelok je na mňa asi priskoro, ale práve som zistila, že s očkovacím certifikátom môžem do Brna a zase zpátky kedy sa mi zachce (ok...dobre...minimálne kým sa ZASE nezmenia pravidlá). Tak dúfam, že sa mi v lete podarí vás niekedy zastihnúť
!!!
Pavlena Omlouvám se, že dávám vědět pozdě a mrzí mě to, ale pondělí nestíhám ..daně a rodina
Doufám, že příště už to vyjde.
Korsičanka nonemy Renusatko Luna viktorka_od splavu vypada to na uzky krouzek, ale to vubec nevadi..! Ale. Na Provazku funguji tak nejak divne, vcera zavreno. Pujdu tam dnes a dam rezervacku na jmeno Pavlina na 17 hod. Pokud by se nezdarilo tam, druha volba bude Podobrazy. Napisu sem!
Pavlena Na mě padl definitivně moribundus - bolesti v SI se horší, tudíž nepřijedu:(((Mrzí mě to moc, neb kroužek se úží![]()
Korsičanka skoda... tak priste, hlavne at je ti brzy lip..!
Korsičanka uzdrav se![]()
Pavlena pocitam se 17 nekde tam![]()
Pavlena viktorka_od splavu Děkuju![]()
Zarezervovan provazek na jmeno Pavlina na 17 hodinu. Tesim..!
Počítám taky se 17 a těším se.
Holky, ta naše pravidelnost nějak vzala za své. Červenec jsme vynechaly, tak co srpen?
Renusatko no to teda..!
Ja udrzela, ze pondeli, ale zapomnela, kolikaty v mesici melo byt..
Ale ted bych tu nasledujici 3 pondelky mela byt, takze honem, kdo a kdy..?!?
Pondělky odpoledne zatím nemám žádný program, takže se můžu přizpůsobit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)