my jsme ted dorazily domu po narocnym dni a ja jen lezim a klepu se![]()
Sraz v Brně - neparfémový
Isca ano jsme
viktorka_od splavu škoda. Tak příště ![]()
clothilde no jasny
krom 19.7. asi kdykoliv![]()
já se přizpůsobím
clothilde viktorka_od splavu Fakirka ja bych se konečně mohla odhodlat. Letos jsem.poznala uz spoustu novych lidi...
Mulen no super, určitě přijď...já se poprvé taky bála ![]()
Fakirka já jsem hroznej sociofobik. Letos ovšem překonávám sama sebe ![]()
clothilde Juu, bezva, že jsi to vykopla. Já můžu 8-11/7 a pak po 15/7 až do konce srpna. Budu se snažit max.přizpůsobit, moc ráda vás všecky uvidím..!
Fakirka ale simtě, šak jsme hodný..
Ty jsi nejvíc zdaleka, musíš vytyčit termín! A pak teda ještě Garfie , ta je ještě z většího daleka. Tož povídejte..!
Mulen a my už se aspoň trochu známe, tak co, prosimtebe..? ![]()
Pavlena tak to ale musíš přijít
. I Viktorku už jsem vlastně viděla ![]()
5-14.7 tady nejsem, potom ještě přelom prázdnin. Jinak asi pořád, tak uvidím podle domluvy. Vidět bych vás všechny chtěla![]()
Já bych teda zase nechtěla, abyste se úplně vázaly na mě, protože jak to zorganizuju, cítím se povinná přijet. ![]()
Ale každopádně 22.-24.7. (vlastně i ten víkend před tím, ale to asi máte jiné plány) bych mohla. Taky 30. a možná i 31.7.
Já se rovněž velmi ráda se všemi potkám, ale zatím vím jen to, že od 15. července tu týden nebudu.
Garfie ale to se zase nemusíš cítit zavázána, spíš nás poňoukneš k nějakému termínu.. ![]()
Mě osobně se 22-24/7 velice líbí - co na to ostatní?
Pavlena No tak super, já už se zavázaná cítím zatím v tom termínu nikomu nic neslibuju! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)