nonemy Nádhera! Moc moc gratuluju!
Sraz v Brně - neparfémový
nonemy Moc hezky, hlavně ta první, střapatá
Sweet Potato eM děkuji moc, dcerce jsem dala vaše pochvaly přečíst :)
U té střapaté si dokonce sama pomalovala ten keramický zelňák a moc se jí to povedlo. Tato nádoba byla i součástí hodnocení, co zvolily i vzhledem k tématu. Tu druhou vyfasovaly a ta se nehodnotila.
Holky byly všechny moc šikovné a asi kromě jedné měly úžasné výtvory. Profesionálové, kteří to hodnotili, jim potom detailně popisovali, co měli špatně a dobře a je to úplná věda. Hodnotí se spousta věcí, ale především správná technika, tvoří 70 procent hodnocení. Hlavně očištění, správný úvaz, proporce, utažení, ponoření do vody, dostatek vody, musely mít popsané, jaké téma z folklóru zvolily a proč... Ale třeba hodnotili i skladbu květin, říkali, že si zvolila dobře a to měly všechny stejnou nabídku. Sice si měly dopředu říct, co chtějí, ale stejně nebyly všechny k dostání, tak jim koupili co bylo a oni si to rozebraly. Prý měla správnou skladbu "těžkých" a lehkých květin a taky dobře barevně rozložené. Fakt to bylo všechno hrozně zajímavé, pro mě španělská vesnice :)
nonemy obrovská gratulácia, kreatívni ľudia sú mi srdcu blízki, nech sa jej darí aj naďalej, krásne povolanie![]()
![]()
nonemy No tak to je úplná věda děda Vševěda!
nonemy aaaach, to je krása!!! Gratulujem!!!
nonemy Taky moc gratuluju! A tos měla problém s ní vybrat šaty:)
milacka moc děkuji
Povolání to není jednoduché, i nám to tam na semináři vykládali. Je hodně namáhaná ruka, která kytici drží. I dcerka pak byla vyřízená a ruky ji bolely. Několikanásobný mistr ukazoval vázání kytice a uvázal tuto krásu. I chlap měl problém ji udržet ![]()

slniecko moc děkuji
Korsičanka děkuji. Ty máš paměť!
nakonec jsme vybraly krásné zelené, i je tam měla na galavečeru.
nonemy toto ma veru nenapadlo, ale máš pravdu, pri tomto povolaní je ruka naozaj viac hodín neustále namáhaná. Musí to byť zaberačka.
nonemy Zelené![]()
viktorka_od splavu ano, ano, těším se na vás, i když zase dorazím jen na chvíli
viktorka_od splavu Já se těším a počítám s tím. Beru to už jako samozřejmost, že se určitě s někým uvidím. A vůbec jsem ráda, že jsme tu pravidelnou akci zavedly.
viktorka_od splavu Jé, díky, moc ráda bych došla, minule jsem to s praci zrochi zapikala.
viktorka_od splavu urcite s tim pocitam, hodim na 17 rezervaci. Chtela jsem napsat, ze na zahradku, ale koukam na predpoved a asi spis ne..![]()
Tesim!!
jupi![]()
Ja jsem zitra do 7 v praci, Mozna se mi podari skonci driv. Tak kdybyste se zdrzely dele, moc rada we s vama uvidim
Já bohužel nedorazím
Od rána mám šílenou migrénu a opět mi před srazem vyrazily dva opary i s teplotou.
Taky jsem do 19 a uvolnilo se místo na kosmetice, tak jsem toho hned využila a budu končit až po osmé večer.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
The House of Cor
250. výročie domu Houbigant (Esxence 2025 series)